Catering

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...

Ooit nagedacht over deze terughaalactie? (blog Anna Casemier)

Ooit nagedacht over deze terughaalactie? (blog Anna Casemier)

We herkennen het allemaal: het is niet meer vanzelfsprekend dat je 'naar kantoor' gaat om te werken. Werken kan ook thuis of op een flexwerkplek. Er...

Small wins (blog Gerard Dessing)

Small wins (blog Gerard Dessing)

Duurzaamheid is en blijft een actueel en uiterst relevant thema in de hedendaagse samenleving en binnen FM. En terecht. In dat kader viel mijn oog...

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio verkopen we bijna niet meer'

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio...

Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...

Vegan taco's met jackfruit als vleesvervanger

Top 5 artikelen over plantaardig in het bedrijfsrestaurant

In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...

Markies Catering verandert naam naar Appèl

Markies Catering verandert naam naar Appèl

Vanaf 21 februari is onderwijscateraar Markies Catering, samen met zijn zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gebundeld onder één...

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...