
Geen plastic meer in restaurant Radboud UMC
Het bedrijfsrestaurant van het Radboudumc is sinds januari plasticvrij. Daarmee neemt het ziekenhuis afscheid van zoveel mogelijk plastic, zoals...
Het bedrijfsrestaurant van het Radboudumc is sinds januari plasticvrij. Daarmee neemt het ziekenhuis afscheid van zoveel mogelijk plastic, zoals...
Wat mogen werknemers in 2023 verwachten van hun bedrijfsrestaurant? Om te zien wat er mogelijk is en wat de trends zijn, sprak Facto organisaties die...
CIRFOOD verzorgt vanaf 1 januari 2023 de culinaire dienstverlening van de gemeente Delft. Hiermee kan het bedrijf voor het eerst een gemeente tot...
Een goede kop koffie mag niet ontbreken bij binnenkomst in het kantoor van Jacobs Douwe Egberts (JDE) in Utrecht. De locatie waar de bekende 250...
Succesvolle horecaconcepten worden regelmatig - al dan niet in aangepaste vorm - ook gebruikt voor de inrichting van bedrijfsrestaurants. Welke...
CIRFOOD en zijn opdrachtgevers worden steeds een beetje duurzamer. Aan de hand van een strikte duurzame ontwikkelingsagenda zet de cateraar namelijk...
Compass Group heeft 6 december de benoeming aangekondigd van Jacqueline van Beek als Managing Director voor Nederland.
Maak kennis met Rising Star Inez van Moolenbroek, manager Formule and Concept Development bij Join Program. Wat voor werk doet Inez, wat drijft haar...
Wat mogen werknemers in 2023 verwachten van hun bedrijfsrestaurant? Om te zien wat er mogelijk is, belicht Facto organisaties die hun mensen culinair...
De wereld van de onbemande cateringconcepten is in ontwikkeling. Misschien heb je al gehoord van de AH Foodmarket, Wundermart, Pura Go, Food85,...