Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?
De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...
De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...
Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...
We herkennen het allemaal: het is niet meer vanzelfsprekend dat je 'naar kantoor' gaat om te werken. Werken kan ook thuis of op een flexwerkplek. Er...
Duurzaamheid is en blijft een actueel en uiterst relevant thema in de hedendaagse samenleving en binnen FM. En terecht. In dat kader viel mijn oog...
Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...
Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.
Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
Vanaf 21 februari is onderwijscateraar Markies Catering, samen met zijn zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gebundeld onder één...
De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...