Schoonmaakbedrijf Effektief Groep neemt HV Partners over

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep neemt HV Partners over

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep heeft HV Partners uit Hilversum overgenomen.

Het bedrijf zegt daarmee “de volgende stap in de realisatie van de groeiambitie binnen de facilitaire branche” te zetten. De werkgelegenheid voor alle 80 medewerkers blijft behouden. Effektief Groep integreert de activiteiten en bedrijfsnaam in haar huidige organisatiestructuur.

Schoonmaakbedrijf bedient vooral mediagerelateerde bedrijven

HV Partners is een onderdeel van HVP Groep en voornamelijk actief in Midden- en West-Nederland. Het schoonmaakbedrijf bedient hoofdzakelijk klanten binnen media gerelateerde (productie-) bedrijven, scholen, kantoren en theaters. Hiermee is een omzet gemoeid van circa drie miljoen euro op jaarbasis. “We verstevigen met deze overname onze positie in het segment media en events. Van oudsher een segment waar Effektief Groep zich thuis voelt en veel expertise heeft”, aldus Patrick Reinders, directeur en eigenaar van Effektief Groep.

André van den Heuvel, directeur en eigenaar van HV Partners: “Effektief Groep is een bedrijf dat dankzij haar schaalgrootte en competenties kan investeren en innoveren. Dat garandeert de continuïteit en optimalisatie van de dienstverlening. Wij zijn dan ook verheugd dat Effektief Groep HV Partners in de toekomst nog verder gaat brengen.”

Schoonmaakbedrijf Effektief een top 10-speler

Effektief Groep is een top 10-speler in Nederland met vestigingen door heel Nederland. Vanuit de vestigingen Aalsmeer en Hilversum worden bijvoorbeeld klanten als NEP, Jaarbeurs, ZiggoDome, Afas Live, Koninklijk Theater Carré, DeLaMar theater en World Forum bediend. Reinders: “Het klantenportfolio van HV Partners sluit goed aan bij het type klant dat wij gewend zijn te bedienen. En uit ervaring weten we dat we de integratie na een dergelijke overname snel en geruisloos kunnen laten verlopen. Binnen Effektief Groep zijn we daarom zeer content met deze uitbreiding.”

Lees ook
Media Park kiest Effektief Groep als schoonmaakpartner
HV Partners neemt Facility 4 U over