Maya Schot benoemd tot Managing Director CWS Hygiene Nederland

Maya Schot benoemd tot Managing Director CWS Hygiene Nederland

Per 1 februari 2021 vervult Maya Schot (43) de functie van Regional Managing Director voor de Hygiene divisie van CWS in Nederland en Zweden. Zij volgt hiermee Frank Feuerstacke op, die eind januari op eigen verzoek de organisatie heeft verlaten.Volg Service Management op LinkedIn:

Björn Kablitz, General Manager Hygiene Division, zegt over de benoeming: “Maya brengt veel ervaring mee vanuit de groot zakelijke dienstverlening en heeft een sterke drive voor klantgerichtheid . Met de integratie van Initial in 2017 en Vendor in 2019 zijn we als CWS een nieuwe weg ingeslagen. Met innovatieve, duurzame en digitale huuroplossingen zorgen we voor een betere gezondheid, veiligheid en bescherming. Een positie die we willen uitbouwen. Maya is daarvoor de juiste persoon.”

Koers verder vorm geven

Maya Schot over haar nieuwe rol: “Ik heb de afgelopen 20 jaar verschillende commerciële functies bekleed in onder andere de hospitality branche, de energiesector en op het vlak van commerciële real-state. Mijn laatste functie was Managing Director van Troostwijk Auctions NL. Ik heb een passie voor klantgerichtheid, het verbinden en verder ontwikkelen van mensen en commercieel succes.”

Open communicatie en samenwerking binnen teams – met een vleugje humor – is kenmerkend voor haar manier van werken. Maya vervolgt: “Ik ben een bouwer, zet duidelijke doelen en maak het waar door te leveren. Samen plannen omzetten in concrete resultaten, in lijn met de lange termijn doelen, dat is wat mij motiveert. Ik sta te popelen om de koers van CWS, met de medewerkers en de internationale organisatie, verder vorm te geven.”

Lees ook: