Laatste Captains of Cleaning van het jaar spreekt met talenten in de branche

Laatste Captains of Cleaning van het jaar spreekt met talenten in de branche

Vandaag verschijnt de laatste aflevering van Captains of Cleaning voor 2022. In deze feestelijke Captains of Cleaning Connect draait het allemaal om het vinden en behouden van aanstormend talent in de schoonmaakbranche.

Dat talent komt dan ook uitgebreid aan het woord, met vaste presentator Rens de Jong die hen opzoekt op verschillende plekken in het pand van i-team Global. Studenten van het Summa College, rayonmanagers van CSU en nog meer facilitair talent komen aan het woord over waarom zij kiezen voor deze mooie branche.

De Jong ging in gsprek metjonge talenten uit de branche.

Gasten

In de Arena spreekt De Jong voor 150 live gasten onder andere over het opleiden van schoonmaakmedewerkers met UL-Team, Zuiver Schoonmaak en Opleidingen en PerfectPlan Opleidingen, over vitaliteit en gezond in je werk én privé met food en lifestylecoach Saskia Roede en eigenaar van New Sport Challenge Hannes Schneider en over alles rond aankomende wet- en regelgeving met Hella Vercammen van The Legal Company.

Muzikaal programma

De muzikale intermezzo’s worden verzorgd door i-entertainer Aristakes Jessayan en artiest Charly Luske. Ook Mehmed Yavri is aanwezig, zodat we nogmaals kunnen genieten van de cleaning challenges die hij het afgelopen jaar heeft volbracht. En ook Rob Rommelse en Ilse Vanhijfte zijn aanwezig om te praten over de succesvolle campagne #schoonmaakjerijk om studenten en jongeren enthousiast te maken voor de schoonmaak.

Bekijk de aflevering

Je bekijkt de aflevering vanaf vandaag via www.captainsofcleaning.com of via de sociale kanalen van Captains of Cleaning.