Multi-Service Schoonmaak neemt ook plaagdierbestrijding over

Multi-Service Schoonmaak neemt ook plaagdierbestrijding over

In april 2022 nam Multi-Service Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV de schoonmaaktak al over van Lukkien Servicegroep. Nu komt daar ook het deel dat aan plaagdierbestrijding doet bij.

Na de eerste overname bleef er veel contact tussen de eigenaren Rob Lukkien van de Lukkien Servicegroep en Frank Verberne van Multi-Service. Tijdens de regelmatige koffiegesprekken tussen Rob en Frank, gaf Rob te kennen al zijn bedrijfsactiviteiten te willen beëindigen. Frank zag in dat plaagdierbestrijding een goede aanvulling kon zijn voor Multi-Service, aangezien ze daar in het verleden al vaker vragen over kregen. Deze werden dan door Lukkien uitgevoerd.

Toegevoegd aan dienstenpakket

Multi-Service schoonmaak- en bedrijfsdiensten is al ruim 28 jaar actief op vakantieparken en campings. Vanuit deze parken komt al jarenlang de vraag of ze ook tenten, bungalows en chalets kunnen behandelen tegen spinnen en andere plaagdieren. Maar ook in de horeca en het bedrijfsleven heeft Multi-Service vele opdrachtgevers. Zij kunnen met de overname van de ongediertebestrijding deze klanten nog vollediger bedienen.

Geheel automatiseren

Multi-Service plaagdierbestrijding blijft de naam Lukkien voeren en de nieuwe tak blijft gehuisvest op het Rondven in Maarheeze. De administratie en organisatie zal plaatsvinden op het kantoor in Budel-Schoot. De medewerkers van Lukkien Servicegroep treden bij Multi-Service in dienst. Daarbij zal Lukkien zal actief blijven als adviseur. Verberne: "Zijn knowhow en expertise zal niet verloren gaan. De komende maanden zullen wij ons gaan inzetten om de certificaten als erkend plaagdierbestrijder te behalen. Ook zullen we de registratie en administratie rondom de plaagdierbestrijding geheel gaan automatiseren."