Attractiepark Slagharen kiest voor CSU als schoonmaakpartner

Attractiepark Slagharen kiest voor CSU als schoonmaakpartner

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt vanaf komend seizoen samen met CSU als nieuwe schoonmaakpartner. Het attractiepark verwacht hiermee een kwaliteitsimpuls aan de schoonmaak van het vakantiepark te geven. CSU is trots: "Gezamenlijk gaan we zorgen voor nog fijnere en schonere herinneringen van de gasten van dit échte familiepark."

Attractiepark Slagharen is een van de oudste en druk bezochte attractieparken in Nederland. Het Vakantiepark is met meer dan 600 accommodaties en 200 kampeerplekken tevens een van de grootste vakantieparken in ons land. Tijdens het aanbestedingstraject lag de focus op kwaliteit. Daarnaast stelt CSU ook hoge eisen aan duurzaamheid en medewerkerstevredenheid.

Kwaliteitsimpuls

Algemeen directeur Slagharen Dave Storm reageert verheugd op de samenwerking: “Ik ben zeer blij met de komst van CSU. Uit feedback van onze gasten bleek dat zij de schoonmaak van de accommodaties niet zo hoog waardeerden als wij zouden willen. Daarop hebben wij actie ondernomen. Ik heb er vertrouwen in dat we samen met CSU een kwaliteitsimpuls kunnen realiseren.” De vaste ploeg medewerkers en veel van de uitzendkrachten hebben ervoor gekozen om in dienst te treden bij CSU.

Vertrouwen

Patrick de Groot, directeur bij CSU vult aan: "Samenwerken begint bij vertrouwen. En dat vertrouwen was er vanaf het eerste moment tussen het team van Slagharen en CSU." Naast schoonmakers voor alle accommodaties, is CSU ook betrokken bij de bedrijfsvoering rondom de schoonmaakactiviteiten op het vakantiepark, waaronder personeelsroosters, kwaliteitscontroles en het toetsen van medewerkerstevredenheid.
Attractie- en Vakantiepark Slagharen verwelkomt bezoekers weer vanaf 1 april 2023.