ISS-HomeRiders komen in actie voor Ronald McDonald Huis Utrecht

ISS-HomeRiders komen in actie voor Ronald McDonald Huis Utrecht

"Als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst", aldus het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen waar gezinnen op loopafstand van het ziekenhuisbed kunnen verblijven. Om het bestaan van deze huizen, huiskamers en vakantiehuizen mogelijk te maken zet onder andere HomeSport zich in om geld in te zamelen om families en hun zieke kind dicht bij elkaar te brengen. 24 uur lang wielrennen, hardlopen of wandelen dwars door Nederland: dat is HomeSport. En deze uitdaging gaat ISS Facility Services voor de zesde keer aan.

Het team van ISS gaat op 24 en 25 juni de uitdaging aan om binnen 24 uur 500 kilometer dwars door Nederland te fietsen, met als startpunt en finish het Rode Torenplein in Zwolle. Het team dit jaar bestaat uit: Servjé Somers, Erik van Huffelen, Jan-Willem Ket, Pieter van den Elshout, Marcel Kalmeijer, Mark Flierman, Rally Wachtel, Humphrey Bello en Marc Overmaat. De teambegeleiding en ondersteuning onderweg wordt verzorgd door Mariska Rietveld, Rick Boonstra en Cris Hoebe.

Streefbedrag

Het streefdoel van het team van ISS is om minimaal 15.000 euro aan donaties op te halen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Vorig jaar had het team van ISS bijna 29.000 euro opgehaald.