Betaal de glazenwasser met een Tikkie

Betaal de glazenwasser met een Tikkie

Geen gedoe meer hebben met facturen innen. Dat kan dankzij de nieuwe Tikkie Zakelijk-app. Ook schoonmaakbedrijven en glazenwassers kunnen hiermee gemakkelijker betaalverzoeken aanmaken en versturen naar klanten.

Bedrijven konden al een betaalverzoek sturen via de gewone app. Volgens de betaaldienst, die is ontworpen door ABN AMRO, gaat dat via de nieuwe app nog een stukje sneller.

Personaliseren

Met de Tikkie Zakelijk-app is het mogelijk om betaalverzoeken naar meerdere klanten te sturen. Via de app kun je direct zien aan welke betaalverzoeken al zijn voldaan en welke klanten nog moeten betalen. Dat biedt overzicht. Het is mogelijk om de Tikkies en de bedankpagina te personaliseren met een bedrijfslogo, tekst en gifje.

Kosten van de app

Aan de nieuwe app zijn wel kosten verbonden. Bedrijven betalen vijf euro per maand. Daarmee kunnen ze twintig betaalverzoeken versturen. Komen de bedrijven daarboven, dan moeten ze per tikkie tussen de 0,15 en 0,25 euro extra commissie betalen. Het precieze bedrag is afhankelijk van het aantal betaalverzoeken dat een bedrijv per maand verstuurt.