Service Management nummer 5 verschenen (inclusief marktonderzoek)

Service Management nummer 5 verschenen (inclusief marktonderzoek)

Abonnees van Service Management vonden hem deze week op de mat: editie vijf 2023 van Service Management! In dit nummer lees je alles over het exclusieve jaarlijkse marktonderzoek van Service Management, inclusief omzetoverzicht. Kostenstijgingen, hogere energieprijzen en de krapte op de arbeidsmarkt. Ondanks deze uitdagingen heeft de schoonmaakbranche in 2022 gemiddeld 15,9 procent meer omzet gerealiseerd dan in 2021, blijkt uit cijfers van het CBS en is bevestigd in het Service Management marktonderzoek.

Visies op de schoonmaakbranche

In een nummer met het thema Ondernemen kunnen visies natuurlijk niet ontbreken. Daarom vertellen de top 3 schoonmaakbedrijven over hun grote uitdagingen in de branche, hoe zij terugkijken op de afgelopen periode en naar hun visie voor de komende jaren.

En verder...

Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. In deze editie van ons schoonmaakvakblad valt nog veel meer te lezen. Onder meer:

  • Jong talent Robin Seegers over zijn werk: “Schoonmaak is mensenwerk.”
  • VSR en RAS geven handvatten in de uitdaging rondom leerbereidheid.
  • De werkplek van Han Rijser: ''Het is nog steeds bijzonder dat je tijdens je werk een lekkere duik kunt nemen.''
  • De A.I.S.E. bestaat 70 jaar.
  • En nog veel meer!

Wil jij ook in de rubriek Jong Talent of De werkplek van... of ken je iemand die in deze rubrieken zou passen? E-mail zijn of haar gegevens dan naar ronaldbruins@vmnmedia.nl.

Service Management automatisch in je brievenbus

Schoonmaakvakblad Service Management nummer 6 verschijnt eind dit jaar. Ben je nog geen abonnee? Vraag dan een gratis proefnummer aan of sluit direct een abonnement af en profiteer van een leuke introductiekorting!