Geef Schoonmakend Nederland jouw mening over werken in de schoonmaak

Geef Schoonmakend Nederland jouw mening over werken in de schoonmaak

Volgend jaar maart beginnen de onderhandelingen voor de nieuwe schoonmaak-cao. In de aanloop daarnaar laat branchevereniging Schoonmakend Nederland een medewerkersonderzoek uitvoeren. Onderzoeksbureau Flycatcher gaat het onderzoek onafhankelijk doen.

Doel van het onderzoek is om te achterhalen wat medewerkers in de branche vinden van het werk en de arbeidsomstandigheden in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Daarbij hoopt Schoonmakend Nederland op een zo groot mogelijke respons om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers deelnemen aan het onderzoek. Dat is gemakkelijk: je hoeft enkel een enquête in te vullen.

Neem deel aan het onderzoek

Wil je meedoen aan het onderzoek en jouw mening laten horen over het werken in de schoonmaakbranche? De enquête is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Arabisch, Frans, Pools, Spaans en Turks. Meedoen is anoniem en kan tot vrijdag 22 december. De resultaten worden meegenomen bij de voorbereiding op de cao-onderhandelingen.

Lees ook: