Service Management nummer 6 verschenen (inclusief Nationaal Toiletonderzoek)

Service Management nummer 6 verschenen (inclusief Nationaal Toiletonderzoek)

Hij valt deze week op de mat: Service Management nummer 6! In alweer het laatste nummer van dit jaar lees je alles rondom het thema hygiëne. En daar kan een uitgebreid verslag over het Nationaal Toiletonderzoek natuurlijk niet bij ontbreken.

De laatste editie van 2023 staat in het teken van het Nationaal Toiletonderzoek 2023: Hoe schoon zijn de openbare toiletten in Nederland? Wie zijn er het schoonst: de dames of de heren? In welke sector kun je het beste een pitstop inplannen? Ook riepen we op een feestelijke manier de winnaar van dit jaar uit, samen met partner de Facility Trade Group.

En verder...

Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. In deze editie van ons schoonmaakvakblad valt nog veel meer te lezen. Onder meer:

  • Tamara van Ark over haar werk als voorzitter van Schoonmakend Nederland
  • Volgens Rob van Gerven is het tonen van erkenning en waardering een krachtige motivator
  • Een openhartig interview met Nico de Goede (Proschoon) en Frank Verheul (directeur van Code Sociale Ondernemingen): “Iedereen kan zich sociaal ondernemer noemen, maar ben je dat echt?”
  • Het maatschappelijk belang van de hygiënesector
  • Jong Talent Harm van Helmont
  • En nog veel meer!

Wil jij ook in de rubriek Jong Talent of De werkplek van... of ken je iemand die in deze rubrieken zou passen? E-mail zijn of haar gegevens dan naar ronaldbruins@vmnmedia.nl.

Lees ook: