Alles over Hospitality

Facto Magazine 1 is verschenen

Facto Magazine 1 is verschenen

Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.

Coffeebar in een van de Plaza's op de ASML-campus in Veldhoven (foto ASML)

Plaza's als kloppend hart van ASML's 'Welcome Culture'

Met meer dan 120 nationaliteiten verenigd op de ASML campus in Veldhoven, vormen de kleurrijke Plaza's een kloppend hart voor de 'Welcome Culture' op...

Marcel Boltjes (rechts), Competence Manager Service Design & Hospitality bij ASML Global en Iwan de Kluys, Senior Demand Manager FM voor ASML NL.

Welcome Culture belangrijke pijler van Workplace Experience bij ASML

Bij ASML wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een thuisgevoel als onderdeel van een optimale workplace experience. Marcel Boltjes en zijn...

Living Room Exhale

Nieuw op campus TU Delft: huiskamer 'Exhale'

Op 19 januari opende Exhale, een ruimte voor studenten van de TU Delft om op adem te komen. Hoe draagt deze plek op het campusterrein bij aan...

Gaan we deze 19 interieurtrends terugzien in het bedrijfsrestaurant?

Gaan we deze 19 interieurtrends terugzien in het bedrijfsrestaurant?

De afgelopen jaren is de hospitalitysector meer divers, verfijnd en interessanter geworden. Succesvolle horecaconcepten worden regelmatig ook...

Alexander Bos: "Mensen moeten veel meer kunnen dan die ene taak waarvoor ze zijn ingehuurd.”

Alexander Bos: "Facilitaire dienstverleners zijn verschillende...

Alexander Bos, senior interimmanager bij BCiM Bos Consultancy & Interim Management, ziet dat bedrijven in alle sectoren zoeken naar antwoorden voor...

Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van januari

Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van januari

Het was een interessant maand voor FM. Met aandacht voor onder meer gastvrijheid, hybride werkconcepten en gezond eten en drinken in een ziekenhuis....

Entree van Republica

Baantjes trekken in nieuw flexibel kantoorconcept Beyond Republica

Het kantoorconcept van ontwikkelaar infinitSpace is geopend in de Republica in Amsterdam-Noord. Het bestaat uit 2.000 vierkante meter flexibele...

Hoe ons brein beslist over gastvrijheid

Hoe ons brein beslist over gastvrijheid

Met gastvrijheid kun je als bedrijf echt verschil maken. Het maakt dat mensen zich gehoord en gezien voelen. Neurowetenschapper Prof. Dr. Margriet...

Zitgebied van één van de outlets van het Amphia in het Atrium

Gastvrouwen worden steeds meer voedingsadviseur

Gastvrouwen krijgen steeds meer de rol van adviseur bij het aanbieden van maaltijden aan patiënten. Dat is de wens van Arthur Kolks, Servicemanager...