De opkomst van Artificial Intelligence, duurzame en circulaire bedrijfsvoering, datadriven dienstverlening, optimalisering van de user experience voor de hybride medewerker, vierkante meters die meer niet dan wél gebruikt worden, afnemende sociale cohesie, de war for talent. Het zijn relevante én actuele onderwerpen voor veel facilitaire organisaties, die dan ook bezig zijn met het verder aanscherpen van hun (hybride) werkplek- en vastgoedstrategie.

 

Alle reden om tijdens het Facto Congres 2024 het thema 'Workplace Trends: What's Next?’ centraal te stellen. Leer van de praktijkcases (van onder andere Booking.com, Rabobank, Achmea, Colliers, Vattenfall, TNO en Alliander) en laat je inspireren door twee toonaangevende keynote sprekers.

 

Het onderwerp en sprekers van de parallelle sessies zijn nog niet allemaal bekend.
Blijf deze site volgen of meld je aan voor de gratis Facto e-zine voor een periodieke update van het congresprogramma.

 

Waar staan we nu, waar gaan we naartoe, hoe kunnen we snel en efficiënt meebewegen met organisatie-ontwikkelingen, hoe kunnen we slim gebruik maken van technologische ontwikkelingen zodat FM de klant optimaal van dienst kan zijn?

 

Profiteer van aantrekkelijke collegakorting

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je € 499,- (normale prijs € 655,-). Alle deelnemers krijgen bovendien gratis toegang tot alle content op facto.nl voor een half jaar vanaf 19 september 2024.

Aftermovie Facto Congres 21 september 2023


Elk jaar weer een succes!

 

Het jaarlijks terugkerende Facto Congres is met maar liefst 16 eerdere edities een vast begrip in de facilitaire wereld. Met steevast een hoge beoordeling voor de inhoud en de organisatie. Afgelopen jaar werd het congres beoordeeld met maar liefst een 8,3!

 

Reacties van deelnemers:

"Leuke dag met collega's. Even uit de waan van de dag en een paar mooie sessie meepikken waar je altijd wat van meeneemt."

 

"Door de gesprekken tijdens mijn sessie heb ik contact gelegd met collega's uit het werkveld met dezelfde functies en aandachtsgebieden.."

 

"de informatie in verschillende sessies die nieuwe inzichten meegeven voor de toekomst."

 

"Goede organisatie, leuk programma!"

 

Ook dit jaar beloven we je weer een programma met een actueel thema, veel nieuwe inzichten, praktische cases, interactie met de deelnemers en volop gelegenheid om te netwerken. Daar wil je toch bij zijn?

 

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Vragen?

088 58 40 888
inschrijven@vmnmedia.nl

Partner worden?

Contactpersoon
Kevin Donders: kevindonders@vmnmedia.nl
06-51 68 27 23