Nieuwe KLM Campus (30.000 m2): verbindend, dynamisch, duurzaam én futureproof 

Nieuwe KLM Campus (30.000 m2): verbindend, dynamisch, duurzaam én futureproof 

In 2028 verhuizen zo'n 3.000 KLM-medewerkers, nu nog verspreid over 6 kantoren naar een nieuw te realiseren campus op Schiphol Oost (ca 30.000 m2 vvo).

Hoe leidt je zo’n enorm traject in goede banen en wat kom je tegen?
Henk Smeenk, Developer Workplace Concepts/Workplace Architect bij KLM, gaat op het Facto Congres op 21 september in Nieuwegein in zijn presentatie in op deze vragen.

KLM Campus open in 2028

De campus - met een grote diversiteit aan werk– en samenwerkplekken, een eventcenter, sportvoorzieningen, restaurants en een skylounge met uitzicht over Schiphol - moet een nieuwe, meer flexibele en meer verbindende manier van werken en samenwerken optimaal faciliteren. Niet alleen tussen medewerkers, afdelingen en divisies onderling, maar óók met externe kennis- en ketenpartners.

Henk Smeenk neemt je mee in de boeiende reis die KLM momenteel maakt om te komen tot een inspirerende, dynamische, duurzame én futureproof werkomgeving waar ontmoeten, productiviteit, samenwerken, ontspannen en innoveren centraal staan.

  • Welke uitdagingen op het gebied van onder meer workplace- en servicemanagement komt KLM hierbij tegen?
  • hoe zorgt KLM ervoor dat de nu of op korte termijn te maken keuzes ook over een aantal jaar de juiste blijken te zijn?

Programma Facto Congres op 21-9 a.s.

Op het congresprogramma, met net als vorig jaar presentator Suzan Vink als host, staan dit jaar onder meer twee keynotes en negen sessies.

PLENAIRE KEYNOTES

Keynote 1. De Mentale Reset, door dr. Elke Geraerts, neuropsycholoog
Keynote 2. Succesvol falen: stilstaan is vooruitgaan, door Niels Thijssen, topsportcoach

PARALELLE SESSIES (congresdeelnemers kunnen 3 sessies bijwonen)

Meer weten over het Facto Congres 2023?

>> Bezoek dan de speciale website.