Bedrijfscatering op kantoren: informatie voor facility management

In kantooromgevingen betreft catering alle activiteiten die te maken hebben met het verstrekken van eten en drinken aan medewerkers en gasten. Deze pagina bevat een bundeling van informatie over dit onderwerp, in de vorm van nieuws, blogs, verdieping, checklists en whitepapers.

Meer weten? Kijk dan ook op de speciale overzichtspagina over bedrijfscatering van Facto.

Bedrijfscatering op kantoren: informatie voor facility management
Vlnr.: Roy Odekerken (bestuur VOCC), Jacqueline van Beek (bestuur Veneca, Managing Director Compass Group Nederland), Ard van der Steur (voorzitter Veneca), Rijnie Trip (bestuur VOCC, directeur Van Lier Catering) Michiel Meier Mattern (voorzitter ONCE), Marcel Beijk (bestuur VOCC, directeur Beijk Catering), Pierre Smits (bestuur VOCC)

De brancheverenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel is om op 1 januari 2024 een federatie te hebben...

CIRFOOD zet de weg in naar zero

Mensen eerlijke, duurzame en verse gerechten voorschotelen; het is CIRFOOD toevertrouwd. De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN zijn...

Benut u uw koffievoorziening optimaal?

Vroeger zette de persoon, die het eerst op kantoor aanwezig was, het koffieapparaat aan; met een volle pot kwam je de ochtend wel door. Tegenwoordig...