
Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht...
Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht...
Sinds eind januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers veilig glutenvrije voeding eten in het Radboudumc. In de corner zijn naast koude en...
Restaurant Kashba wordt het volledig vernieuwde La Place restaurant in de Efteling. Exploitant Vermaat en de Efteling hullen het pand, waar voorheen...
Het bedrijfsrestaurant van het Radboudumc is sinds januari plasticvrij. Daarmee neemt het ziekenhuis afscheid van zoveel mogelijk plastic, zoals...
Wat mogen werknemers in 2023 verwachten van hun bedrijfsrestaurant? Om te zien wat er mogelijk is en wat de trends zijn, sprak Facto organisaties die...
CIRFOOD verzorgt vanaf 1 januari 2023 de culinaire dienstverlening van de gemeente Delft. Hiermee kan het bedrijf voor het eerst een gemeente tot...
Een goede kop koffie mag niet ontbreken bij binnenkomst in het kantoor van Jacobs Douwe Egberts (JDE) in Utrecht. De locatie waar de bekende 250...
Succesvolle horecaconcepten worden regelmatig - al dan niet in aangepaste vorm - ook gebruikt voor de inrichting van bedrijfsrestaurants. Welke...
CIRFOOD en zijn opdrachtgevers worden steeds een beetje duurzamer. Aan de hand van een strikte duurzame ontwikkelingsagenda zet de cateraar namelijk...
Mensen eerlijke, duurzame en verse gerechten voorschotelen; het is CIRFOOD toevertrouwd. De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN zijn...
Aan de ene kant een kleinschalig, lokaal Rotterdams horecabedrijf waar jongeren ‘met een randje’ werken. Aan de andere kant een grote vendingspeler...
Het Almeerse bedrijf Van Duijnen Koffie en Nestlé Professional Nederland, de business-to-business tak van ’s werelds grootste voedingsmiddelenbedrijf...
<p>Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wat zijn de 3 belangrijkste onderdelen van een succesvol cateringconcept?...
Vroeger zette de persoon, die het eerst op kantoor aanwezig was, het koffieapparaat aan; met een volle pot kwam je de ochtend wel door. Tegenwoordig...
<p>HNW en catering: wat verandert er? Met de opkomst van HNW is er op <a title="Bedrijfscatering"...