
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Ondanks de tegenvallende temperaturen tijdens deze lente verwachten we weer een recordhitte in de zomer. Hoe zorg je voor verkoeling op de werkvloer?
Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Studenten, medewerkers en bezoekers van de campus kunnen vanaf dan...
In kantooromgevingen betreft catering alle activiteiten die te maken hebben met het verstrekken van eten en drinken aan medewerkers en gasten. Deze pagina bevat een bundeling van informatie over dit onderwerp, in de vorm van nieuws, blogs, verdieping, checklists en whitepapers.
Meer weten? Kijk dan ook op de speciale overzichtspagina over bedrijfscatering van Facto.
Lunchen op kantoor. Volgens het recente artikel op Nu.nl geeft de gemiddelde kantoorgebruiker minder uit aan de lunch. En moet de werkgever bijpassen...
De brancheverenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel is om op 1 januari 2024 een federatie te hebben...
Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht...
Sinds eind januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers veilig glutenvrije voeding eten in het Radboudumc. In de corner zijn naast koude en...
Restaurant Kashba wordt het volledig vernieuwde La Place restaurant in de Efteling. Exploitant Vermaat en de Efteling hullen het pand, waar voorheen...
Het bedrijfsrestaurant van het Radboudumc is sinds januari plasticvrij. Daarmee neemt het ziekenhuis afscheid van zoveel mogelijk plastic, zoals...
CIRFOOD en zijn opdrachtgevers worden steeds een beetje duurzamer. Aan de hand van een strikte duurzame ontwikkelingsagenda zet de cateraar namelijk...
Mensen eerlijke, duurzame en verse gerechten voorschotelen; het is CIRFOOD toevertrouwd. De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN zijn...
Aan de ene kant een kleinschalig, lokaal Rotterdams horecabedrijf waar jongeren ‘met een randje’ werken. Aan de andere kant een grote vendingspeler...
<p>Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wat zijn de 3 belangrijkste onderdelen van een succesvol cateringconcept?...
Vroeger zette de persoon, die het eerst op kantoor aanwezig was, het koffieapparaat aan; met een volle pot kwam je de ochtend wel door. Tegenwoordig...
<p>HNW en catering: wat verandert er? Met de opkomst van HNW is er op <a title="Bedrijfscatering"...