Top 5 artikelen over plantaardig in het bedrijfsrestaurant
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
Cateraar Vitam, sinds 2014 cateraar van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft de prijzen van plantaardige warme maaltijden op de universiteit...
47% van de Nederlanders is bereid om voedingsmiddelen te eten op basis van insecteneiwitten. 80% van de Nederlanders vindt dat voedingsproducenten...
Het verhogen van de prijs van vlees in combinatie met informatie over de milieuschade door vleesproductie en wat mensen daar zelf aan kunnen doen...
Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met die vraag belden we naar Smaackmakers. Volgens...
Hutten gaat als een van de horecapartners voor de Floriade 2022 het restaurant ROOTS, een horeca-uitgifte en alle (VIP) events verzorgen. Dat heeft...