Facto
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Werkplek
  • Hospitality
  • Duurzaam
  • Smart FM
  • Catering
  • Schoonmaakbedrijven
    • Ondernemen
    • Hygiene
    • Innovatie
    • Hospitality
    • Branche
    • Machines
    • Duurzaam
    • Middelen & materialen
    • Specialisme
    • Sponsored Content
    • Magazines
  • Huisvesting
  • Facto Congres 2025

plant based

  • Eiwittransitie2 mei 24

    Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen

    Alternatieve eiwitbronnen zoals algen, insecten en gekweekt vlees zijn kansrijke alternatieven voor de eiwittransitie. Dit blijkt uit een recente studie in opdracht van het Europees Parlement.

  • Catering4 okt. 23

    Meer dan helft eiwitten uit plantaardig? Deze cateraars gaan ervoor

    Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de verkochte eiwitten plantaardig bij deze cateraars.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Klantenservice
  • Over Facto
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Direct naar

  • Nieuws
  • Facto Magazine
  • Digimagazine
  • Boeken
  • Facto Academy
  • Partner of choice

Vakkennis

  • Management en organisatie
  • Werkplek
  • Duurzaamheid
  • Hospitality

  • Smart buildings
  • Young Facility
  • Catering
  • Schoonmaak

Ook interessant

  • Schoonmaakbedrijven
  • Arbo Online
  • Hybride werken
  • instagram
  • facebook
  • Facto LinkedIn

Facto is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen