Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA
De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...
De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...
Sinds 2017 werkt de HvA/UvA op grotere campussen met een Foodcourt-concept. Doel: studenten en medewerkers dagelijks voorzien van smakelijk eten en...
Een kroket gezonder dan een broodje gezond? Sommige doctoren vinden van wel, diëtisten betwijfelen dat. Arthur Kolks, Servicemanager Hospitality bij...
Hutten kondigt aan dat ze een partnerschap zijn aangegaan met DPG Media. Dit blijkt uit een bericht op hun website. Vanaf halverwege maart verzorgt...
Geen uitgebreid cateringcontract. Geen eigen bedrijfsrestaurant. Maar samenwerken met lokale food-ondernemers op basis van een zelf ontwikkeld Grab &...
Hoeveel eten wij op een dag en krijgen we wel de juiste dingen binnen? Het zijn vragen waar gezonde mensen niet of nauwelijks mee bezig zijn. Voor...
Vegetarische producten zijn geen optie, maar de standaard. Dit is sinds kort het uitgangspunt van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de...
Frank Veldhof is in september gestart als algemeen directeur van Paresto. Hij is per 27 oktober de opvolger van Dirk Uittenbogaard, die dan de...
In het nieuwe kantoor van Booking.com bevinden zich drie restaurants. In een van de restaurants, namelijk het Chef's Restaurant, vindt er om de drie...
Hybride werken, een veranderend gebruik van het kantoor, andere behoeftes van medewerkers, verduurzaming, de war for talent. Wat houden deze...