Winning Workplace Award: de stembus is geopend!

Winning Workplace Award: de stembus is geopend!

De stembus is geopend! Vanaf nu kun je jouw stem uitbrengen voor de JLL Winning Workplace Award. Op 23 september wordt, tijdens het Facto Congres, de winnaar bekendgemaakt.

De winnaar wordt voor 75 procent bepaald door de vakjury en voor 24 procent door het publiek. Via deze website van het Facto Congres breng je vanaf nu jouw stem uit.

Hybride werkconcepten

De Winning Workplace Award staat dit jaar in het teken van hybride werken. Werken kan immers overal, zolang het maar goed wordt gefaciliteerd en georganiseerd. Dat heeft de coronacrisis ons laten zien. Maar hoe organiseer je dat dan goed?

De 3 finalisten van de WWA weten daar wel raad mee. Daarom strijden zij om deze felbegeerde award. De strijd gaat tussen Arcadis, Nationale-Nederlanden en PwC.

Wat wordt er van de deelnemende bedrijven verwacht?

Op basis van een scorekaart zijn alle inschrijvingen getoetst aan de hand van criteria gerelateerd aan het hoofdthema ‘de hybride werkomgeving’. De drie finalisten zullen deelnemen aan het jurybezoek, de online-beoordeling en aan het Facto congres. De hoofdcriteria zijn als volgt:

  1. Een heldere visie op hybride werken voor de organisatie.
  2. Logisch uitgevoerde stappen om tot deze visie te komen.
  3. Een duidelijke strategie om hybride werken te implementeren in de organisatie.
  4. Onderbouwde benodigde aanpassingen voor de fysieke werkomgeving* om hybride werken optimaal te faciliteren (indien van toepassing)

*De strategie en plannen voor de hybride werkomgeving zullen worden beoordeeld. Aanpassingen in de werkomgeving om hybride werken optimaal te faciliteren hoeven nog niet (volledig) geïmplementeerd te zijn.

Wie moet er volgens jou winnen? Breng nu jouw stem uit >>

Lees ook:

>Jury voor speciale editie Winning Workplace Award 2021 bekend
>Ingrid van Rossum Head of FM bij Nationale-Nederlanden
>Arcadis en Heyday verlengen samenwerking voor onbepaalde tijd
>PwC over huisvestingsstrategie: 'Focus op de organisatie, niet op het pand'