Winning Workplace Award: heb jij al gestemd?

Winning Workplace Award: heb jij al gestemd?

Heb je al gestemd op de JLL Winning Workplace Award? Stem op een van de drie finalisten: Nationale-Nederlanden, Arcadis en PwC. Op 23 september wordt, tijdens het Facto Congres, de winnaar bekendgemaakt.

De winnaar wordt voor 75 procent bepaald door de vakjury en voor 25 procent door het publiek. Via deze website van het Facto Congres breng je jouw stem uit. Stemmen is mogelijk tot 15 september.

Hybride werkconcepten

De Winning Workplace Award staat dit jaar in het teken van hybride werken. Werken kan immers overal, zolang het maar goed wordt gefaciliteerd en georganiseerd. Dat heeft de coronacrisis ons laten zien. Maar hoe organiseer je dat dan goed?

De 3 finalisten van de WWA weten daar wel raad mee. Daarom strijden zij om deze felbegeerde award. De strijd gaat tussen Arcadis, Nationale-Nederlanden en PwC.

Wie moet er volgens jou winnen? Breng nu jouw stem uit >>

PwC:

Maurice Verwer, Director Facility Management & Business Support bij PwC, erkent dat het gedrag van medewerkers is veranderd en dat maatwerk cruciaal is: ‘We doen niet aan vaste thuiswerk- of kantoordagen. We gaan voor vrijheid van het individu. Daarbij gaan we in gesprek met onze collega’s, met de leidinggevenden en met de klanten. Waarbij we rekening houden met aspecten zoals beste leeromgeving, wat is goed voor de persoonlijke well being en welk effect de keuzes hebben op de CO2-uitstoot.’

Arcadis:

Architect Roline den Hartog vertelt dat er bij Arcadis een breed palet aan type werkplekken is ontwikkeld, volgens het OpenUp! principe. Dit principe wordt voor alle Arcadis kantoren wereldwijd toegepast. Van de dynamische ‘open werkplek’ tot de ‘stiltewerkplek’. Daartussen zijn er nog een heleboel werktypes die gekoppeld zijn aan de werkzaamheden en functie.

Nationale-Nederlanden:

Peter Jansen, Portfolio Manager Workspace bij NN, stelt dat de vrijheid te kiezen tussen verschillende smaken de toekomst is. Daarom is de ‘Home Space’ verankerd in het werkplekbeleid van NN. ‘De ideale plek om geconcentreerd bezig te zijn met individuele taken en je hoeft maar een minuut te reizen.’