Gom maakt schoon bij de Luchtverkeersleiding Nederland

Gom maakt schoon bij de Luchtverkeersleiding Nederland

Per 1 september werken Gom en de Luchtverkeersleiding Nederland (LVLN) samen. Gom Offices is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de LVLN in Lelystad, Rotterdam en Schiphol.

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking en liggen op één lijn wat betreft hun toekomstvisie op de schoonmaak. Op de website van Facilicom vertelt klantmanager van Gom Marko van der Raay: “Wij zijn er erg blij mee dat de Luchtverkeersleiding Nederland voor ons heeft gekozen. Uit de uitvraag bleek duidelijk dat men keek naar wat nu én in de toekomst het beste bij de organisatie past. Het is natuurlijk fantastisch als onze aanpak en ervaring met resultaatgerichte contracten eraan bijdragen dat men voor ons kiest.”

Jules Pijnaker van de LVNL vult aan: “Gom is een landelijke schoonmaakorganisatie die met haar resultaatgerichte en innovatieve aanpak en ervaring goed bij ons past. We spelen met de keuze voor dit nieuwe schoonmaakbedrijf in op huidige en toekomstige mogelijkheden en de ontwikkeling van onze organisatie.”

Drietal co-bots

Wat ook hoort bij die toekomstvisie is een drietal robotische schoonmaakmedewerkers. Die co-bots ondersteunen de menselijke schoonmaakmedewerkers bij de zwaardere en meer eentonige werkzaamheden. Gom werkt al langer met de schoonmaakrobots, maar de LVNL is de eerste organisatie waar ze operationeel functioneren naast het menselijk personeel.