Ilse Roosenboom: Iedere dag onze toegevoegde waarde laten zien

Ilse Roosenboom: Iedere dag onze toegevoegde waarde laten zien

"Bedrijven besteden niet voor niets uit, dus we moeten iedere dag onze toegevoegde waarde laten zien." Dat vindt Ilse Rooseboom, Teamleader Operatie bij Altrecht via Vebego Facility Solutions. In een gesprek met Facto, een zusterblad van Service Management, vertelt ze over haar vak en wat haar daarin zo aantrekt.

Door de veelzijdigheid van facility management voelt Rooseboom zich als een vis in het water in dit vakgebied. “We zijn vaak met verschillende dingen tegelijk bezig en dat is ook wat mij aantrok in het vak. Het is erg dynamisch.” Ze is nieuwsgierig en gaat voor kwaliteit. “Je hoort wel eens om je heen dat een klant als ‘veeleisend’ wordt ervaren. Ik ben dan juist benieuwd waarom dat zo is en hoe je daarop in kan spelen. Bedrijven besteden niet voor niets uit, dus we moeten iedere dag onze toegevoegde waarde laten zien.”

Werkomgeving netjes houden

Waar zij zich over verbaast? “Dat we soms lijken te vergeten dat je op kantoor je net als thuis hoort te gedragen. Je eigen spullen opruimen en je werkomgeving netjes houden, dat is ieders eigen verantwoordelijkheid. Soms lijkt het wel alsof er gedacht wordt dat de muisjes ’s avonds komen om alles weer netjes te maken.”

Gepassioneerde mensen

Rooseboom gaat elke dag met plezier naar haar werk. “Als dat zo kan blijven dan ben ik een tevreden mens. Wel binnen Vebego Facility Solutions, daar heb ik het naar mijn zin. Binnen ons bedrijf werken zoveel leuke, gepassioneerde mensen die verstand hebben van het vak. Daar leer ik dagelijks van.”

Het hele interview lees je bij Facto.