Geert van de Laar nieuwe voorzitter Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Geert van de Laar nieuwe voorzitter Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Geert van de Laar wordt per 1 juli 2022 de nieuwe voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Van de Laar, die de voorzittersrol overneemt van oprichter Kees Blokland, maakte al deel uit van het bestuur van de Code en was tot 1 januari 2022 CEO van Facilicom Group.

De nieuwe voorzitter laat weten trots te zijn om Kees Blokland te mogen vervangen. Van de Laar: "Er ligt een stevig fundament onder de Code, met ruim 1600 ondertekenaars. Een uitdaging om dit aantal verder te verhogen en tegelijkertijd nieuwe dimensies aan de Code toe te voegen. Die uitdaging ga ik graag aan!”

Van de Laar heeft 32 jaar bij Facilicom Group gewerkt en besloot om met ingang van dit jaar zijn rol als CEO neer te leggen en te genieten van vroegpensioen.

Code naar volgend niveau

Kees Blokland zegt: “Met Geert van de Laar treedt een nieuwe generatie aan. Ik ben erg verheugd met Geert als opvolger, en heb er het volste vertrouwen in dat hij de Code naar een volgend niveau brengt.”

Het bestuur van de Code is blij met de benoeming van een nieuwe voorzitter uit eigen kring. "En in het bijzonder met de persoon van Geert van de Laar, die een lange, succesvolle staat van dienst heeft in het facilitaire werkveld en de sociale en financiële uitdagingen die aan- en uitbestedingen van diensten met zich meebrengen, als geen ander kent."