Nieuwe naam en samengaan negen schoonmaakbedrijven: Vebego Cleaning Services

Nieuwe naam en samengaan negen schoonmaakbedrijven: Vebego Cleaning Services

In de schoonmaakbranche is sinds 1 januari 2023 een nieuwe naam te horen: Vebego Cleaning Services. Door het samengaan van negen schoonmaakbedrijven is het bedrijf, met 8.000 medewerkers en ruim 2.500 klanten, een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland.

Vebego Cleaning Services heeft als doel impact maken door het bieden van betekenisvol werk, voor medewerkers, klanten en de maatschappij. “ Iedereen die wil werken, kan bij ons een baan vinden. Wat je achtergrond, opleidingsniveau of afstand tot de arbeidsmarkt ook is. Want ons werk is belangrijk. Wij spannen ons in om de maatschappelijke positie van onze medewerkers te verstevigen en de waardering voor hun werk te vergroten. Zo vergroten we onze impact en verkleinen we ongelijkheid.”

Lat hoger leggen

Door de samenvoeging kan Vebego Cleaning Services meer maatwerk leveren aan haar klanten en werken op basis van hun behoeften en prioriteiten. “Steeds leggen we de lat van onze kwaliteit van schoonmaakwerk hoger. Doelgericht, procesmatig, op maat en innovatief.”

Gevormd uit 9 schoonmaakbedrijven

Vebego Cleaning Services is een samenvoeging van de bedrijven Hago Nederland, Hago Next, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Hago Rail Services, Hago Food & Industry, Fortron en Balanz Facilitair. Deze bedrijven maakten al deel uit van de Vebego Group, maar zijn nu opgegaan in de nieuwe organisatie Vebego Cleaning Services. Daarnaast zal schoonmaakbedrijf hectas per 1 april 2023 worden toegevoegd aan Vebego Cleaning Services. Per 1 januari 2024 wordt ook Hago Airport Services officieel onderdeel van de nieuwe organisatie.

Vebego 2025 strategie

De vorming van Vebego Cleaning Services maakt onderdeel uit van de veranderingen binnen de Vebego Group. De Vebego 2025 strategie is erop gericht om te transformeren van meer dan 100 bedrijven naar een krachtig collectief van 11 bedrijven in vier landen in 2025.