Sponsor Het Geluid Qmusic CSU breidt actie uit met het vervullen van wensen

Sponsor Het Geluid Qmusic CSU breidt actie uit met het vervullen van wensen

Veel mensen zullen het populaire radiospel van Qmusic ondertussen wel kennen: Het Geluid. Sinds 31 juli probeert elk uur weer iemand te raden wat het generiek klinkende geluid is om de almaar groeiende geldprijs te winnen. Dit jaar is schoonmaakbedrijf CSU alweer voor de elfde keer sponsor van Het Geluid. En dit jaar zetten ze niet alleen collega's in de spotlight op de radio, maar laten ze ook wensen in vervulling gaan.

CSU zet haar schoonmaakmedewerkers die dagelijks door het hele land schoonmaken graag in het zonnetje. Daarom zijn ze net als voorgaande jaren te horen op de radio om de groetjes te doen aan hun collega’s en te vertellen waarom het bij CSU fijn werken is. Dit jaar breidt CSU deze spotlight uit door wensen in vervulling te laten gaan. Of die nu voor jezelf, een ander of je organisatie is.

Geef je wens door

Je kunt je wens doorgeven via de website van CSU. Zij maken elke week een winnaar bekend van wie ze de wens gaan realiseren. Bijvoorbeeld een jaar lang gratis iets lekkers voor de vriend die altijd voor je klaarstaat, een duurzame of innovatieve wens voor je organisatie, een familielid die een moeilijke tijd doormaakt opvrolijken met een dagje weg of een collega die je altijd laat lachen een mooie bos bloemen. Je kunt je wens nog doorgeven tot en met 2 oktober.