Effektief is blij met de nieuwe samenwerking met Stage Entertainment

Effektief is blij met de nieuwe samenwerking met Stage Entertainment

Het Beatrix Theater, AFAS Circustheater en hoofdkantoor van Stage Entertainment worden sinds augustus blinkend schoon gehouden door Effektief. Het schoonmaakbedrijf is blij met de nieuwe opdracht van Stage Entertainment. Patrick Reinders, directeur van Effektief, zegt hierover: "De nieuwe samenwerking staat symbool voor onze gezamenlijke ambitie waarbij deze twee werelden samenkomen en we gezamenlijk innoveren en excelleren."

Effektief is een vooraanstaande speler in de evenementenschoonmaakbranche. Reinders: “Zoals Stage Entertainment leeft voor unieke theaterervaringen, gaat ons hart sneller kloppen van gastvrije, flexibele en servicegerichte schoonmaak.”

Het Beatrix Theater in Utrecht en AFAS Circustheater in Den Haag zijn twee locaties die het visitekaartje vormen voor Stage Entertainment. Binnen deze theaters worden bezoekers meegenomen in een wereld vol emotie, drama en plezier, onder meer in musicals als Disney's Aida en Pretty Woman.

Magische theaterervaring

Effektief draagt met haar schoonmaak eraan bij om een gastvrije ambiance te creëren die past bij deze locaties. Hierbij staan de pijlers hostmanship, partnerschap en continue innovatie centraal. “Zo dragen we iedere dag bij aan de magische theaterervaring van bezoekers en overtreffen we verwachtingen.”