De BubbleFlush ontvangt de Technological Innovation of the Year Award 

De BubbleFlush ontvangt de Technological Innovation of the Year Award 

De BubbleFlush ontving tijdens de European Cleaning & Hygiene Awards 2023 in Dublin, Ierland de Technological Innovation of the Year Award. De jury prijst de Bubbleflush voor zijn innovatie en benadrukt vooral dat een zware taak, het schoonmaken van het toilet, een makkelijke klus is geworden.

De BubbleFlush, ontwikkeld door TranZero, kan een toilet gereinigd worden zonder chemische reinigingsmiddelen. Door middel van ultrasone trillingen, te vergelijken met de apparatuur die de tandarts gebruikt voor het verwijderen van tandsteen, wordt het toilet gereinigd. "Het winnen van de European Cleaning Award voor de beste technologische innovatie van het jaar is een prachtige bekroning op alle inspanningen die we gezamenlijk hebben geleverd in de ontwikkeling", zeggen Hans Paul Visscher, Directeur/Eigenaar van Wecovi en Dennis Luiten Directeur/Eigenaar van TranZero.

Sinds 2021 hebben TranZero en Wecoline een exclusieve samenwerking voor de BubbleFlush. TranZero neemt binnen deze samenwerking de productontwikkeling en de productie op zich. Wecoline, onderdeel van Wecovi, focust zich op de marketing en verkoop van de BubbleFlush.