Ook de BubbleFlush staat in KVK Innovatie Top 100

Ook de BubbleFlush staat in KVK Innovatie Top 100

Voor de innovators in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf organiseert de Kamer van Koophandel elk jaar de Innovatie Top 100. De KVK stimuleert het mkb in Nederland namelijk graag om te blijven groeien innoveren. De jaarlijkse Innovatie Top 100 is hierbij een extra stimulans. Ook de BubbleFlush kan zich dit jaar een topinnovator noemen.

Eerder berichtten we al dat we de festivalmagneet van Eskes Cleaning in de lijst van 2023 hadden gevonden. Maar even verderop staat ook de BubbleFlush van TranZero. Met dit innovatieve apparaat maak je binnen een minuut elk toilet schoon zonder chemicaliën te gebruiken en zonder gebukt met een toiletborstel te lopen schrobben. Ook deze innovatie is dus goed voor mens en milieu.

Prijzen in binnen- en buitenland

Dat de KVK fan is van de BubbleFlush is niet geheel verrassend. Zowel in binnen- als buitenland heeft het toiletkanon ondertussen al meerdere prijzen binnengesleept. Onlangs nog in Dublin tijdens de European Cleaning & Hygiene Awards en in Milaan op de schoonmaakbeurs ISSA Pulire.  

Lees ook: