Derde editie van Captains of Cleaning Connect ligt in het verschiet

Derde editie van Captains of Cleaning Connect ligt in het verschiet

Captains of Cleaning Connect staat weer voor de deur. De derde editie van dit jaar wordt gehouden op 29 november. Presentator Rens de Jong gaat in gesprek met captains over veiligheid, schoonmaak en hygiëne. Te gast zijn onder andere Tamara van Ark (voorzitter van Schoonmakend Nederland), Robert Stelling (Directeur Interclean Global Event bij de RAI Amsterdam) en Henk van Eijk (directeur Breedweer facilitaire diensten).

De Jong brengt tijdens de uitzending uiteenlopende onderwerpen ter sprake, waaronder de naderende ESG-richtlijn, social enterprises en het belang van B-corps. Want hoe draagt ultieme hygiëne bij aan de resultaten en veiligheid binnen een bedrijf? Welke ontwikkelingen mag je als professional in de branche niet missen? En hoe kijken traditionele schoonmaakbedrijven naar de impact van artificial intelligence? Speciale aandacht is er voor de bekendmaking van de winnaar van de ‘Heroes of Cleaning’ en de winnaar van de Schoonmaker van het jaar. De muzikale intermezzo’s worden verzorgd door i-entertainer Aristakes en Charly Luske.

Belangstellenden uit de schoonmaakbranche, hospitality en facility management zijn van harte welkom om Captains of CleaningConnect live bij te wonen op 29 november bij de i-team Global Arena in Eindhoven. Het totale programma duurt van 09.00-13.00 uur en de uitzending begint om 10.00 uur. Kijk voor aanmelden, meer informatie en eerdere afleveringen op op captainsofcleaning.com

Lees ook: