Meld je collega aan voor een portret voor De Dag van de Schoonmaker

Meld je collega aan voor een portret voor De Dag van de Schoonmaker

We vieren dit jaar De Dag van de Schoonmaker op vrijdag 14 juni. Ook dit jaar maakt schoonmaakbranchevereniging Schoonmakend Nederland bijzondere portretten van schoonmaakmedewerkers. Heb jij een collega met een bijzonder verhaal? Een superloyale medewerker die wel eens in the picture mag staan? Of iemand die schoonmaak echt tot kunst verheven heeft? Meld diegene dan nu aan voor een portret.

Een portret bestaat uit een foto van de hand van topfotograaf Ann-Sophie Falter en een persoonlijk interview. Fotograaf Ann-Sophie en tekstschrijver Ilone maken de portretten op de volgende data en plaatsen:

  • Woensdag 1 mei in Eindhoven
  • Woensdag 22 mei in Utrecht
  • Woensdag 29 mei in Zwolle

Aanmelden

Je meldt een collega aan door het aanmeldformulier DDVDS2024 in te vullen. Je geeft de naam van de medewerker die je aandraagt door en vertelt kort waarom je hem of haar nomineert. Ook geef je vast aanw elke datum en plaats het beste passen, zodat je zelf die datum ook vast vrij kunt houden. Schoonmakend Nederland neemt vervolgens contact op. Het maken van de portretten duurt ongeveer een uur. De foto’s en de verhalen worden in aanloop naar en op De Dag van de Schoonmaker gedeeld via de online kanalen van de vereniging.

Lees meer: