Wat zijn de geheimen van een ideale werkplek?

Wat zijn de geheimen van een ideale werkplek? Het is een favoriet onderwerp van architecten, werkgevers en facility managers. Variatie en keuzevrijheid, dat zijn de kernbegrippen in deze tijd. Dit past ook beter bij de verschillende soorten taken en persoonlijke voorkeuren van mensen.

Helaas bestaat er geen kant-en-klaar succesformule. Er zijn wel factoren die positief bijdragen aan de beleving en productiviteit van werknemers. Leesman en het Center for People and Buildings doen onderzoek naar deze succesfactoren.
Wil je dat jouw werknemers tevreden zijn en de productie stijgt? Experimenteer dan, pas interventies toe en monitor vervolgens de medewerkersbeleving.

Ideale werkplek: wat zijn de factoren van succes?

De succesfactoren vind je in de gratis whitepaper: ‘de ideale werkplek voor tevreden en productieve werknemers’.


Healty Workplace 11 november Verslag Facto-middag Healthy Workplace | 11 november jl.

Wat is een gezonde werkomgeving? Welke uitdagingen kom je tegen als je zo’n omgeving wilt realiseren? En wat kun je leren van andere organisaties die daar al mee aan de slag zijn? Deze vragen stonden centraal tijdens de Facto-middag ‘Healthy Workplace’ die op maandagmiddag 11 november 2019 in Hoofddorp plaatsvond.

Lees hier het verslag van de middag.


Tip!

Weten hoe je ook thuis een efficiënte en gezonde werkplek inricht? Lees er alles over op onze overzichtspagina: De werkplek thuis: hoe werk je efficiënt vanuit huis