Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle
Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...
Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...
In een serie van 4 artikelen besteden we aandacht aan het onderwerp KPI's. In deel 2 staat de vraag centraal: Wat zijn de voor- en nadelen van werken...
Contractcateraars hadden het tijdens de coronacrisis zwaar door het thuiswerkadvies. Maar ook nu dat advies per 25 september versoepeld wordt lijkt...
Bedrijfscatering is volop in beweging. Corona, verduurzaming en gezondheid zijn belangrijke thema's. En dan de vraag of je wel of niet gaat...
Cateraar Vermaat heeft enkele van haar gesloten locaties beschikbaar gesteld als afhaalpunt voor Too Good To Go. Op 15 plekken in het hele land...
Vanwege de lockdown zijn bijna alle restaurants, koffiebars en andere horecalocaties van CIRFOOD gesloten, een aantal zelfs al sinds maart 2020. De...
Mark van Baren, Teamleider Facilitaire Zaken & Hoofd BHV bij provincie Flevoland gaf in het interview op Facto op 26 januari een terugblik op de...
Cateraars spelen vandaag de dag een grote rol als het gaat om gezondheid en vitaliteit in de werkomgeving. Daarbij wordt goede koffie op het werk...