Zo ontwikkel je een visie op catering voor 38.000 ambtenaren
Er komt heel wat kijken als je een een visie op catering voor ruim 38.000 ambtenaren, werkzaam op negen Haagse ministeries, in een hybride...
Er komt heel wat kijken als je een een visie op catering voor ruim 38.000 ambtenaren, werkzaam op negen Haagse ministeries, in een hybride...
Hybride werken, een veranderend gebruik van het kantoor, andere behoeftes van medewerkers, verduurzaming, de war for talent. Wat houden deze...
Matthijs van Schaik is in de afgelopen jaren de motor geweest in de ontwikkeling en doorontwikkeling van grote leisure locaties. Daarbij was hij de...
First Mate breidt haar team van hospitality consultants uit door een strategische samenwerking met Frank Veldhof, die zich als zelfstandig consultant...
De branche van commerciële en contractcatering is als gevolg van Covid-19 veranderd. Cateraars worden geconfronteerd met 70 tot 80% minder omzet en...
In een bedrijfsrestaurant is het vandaag de dag niet gemakkelijk om het aantal bezoekers stabiel te houden of zelfs te laten toenemen. Gevolg: steeds...
<p>Na de hectiek van december, zakelijk en privé, kijk ik altijd uit naar januari. De start van een nieuw jaar met interessante en uitdagende...