Alles over SenseFM

The Green House, circulariteit ten top (blog Wim van der Meer)

The Green House, circulariteit ten top (blog Wim van der Meer)

<p>Cateraar <a href="https://www.albron.nl/" target="_blank" rel="noopener">Albron</a> is een bijzondere pop-up horecalocatie begonnen, naast het...

Wat is eigenlijk de CO2-uitstoot van uw restaurant? (Blog Wim van der Meer)

Wat is eigenlijk de CO2-uitstoot van uw restaurant? (Blog Wim van der...

<p>In mijn <a href="https://facto.nl/fair-share-blog-wim-van-der-meer/" target="_blank" rel="noopener">vorige blog over fair share</a> stond de...

Fair share (blog Wim van der Meer)

Fair share (blog Wim van der Meer)

In 2017 hebben nog bijna 800 miljoen mensen honger in de wereld. Honger is het grootste gezondheidsrisico en kent jaarlijks meer slachtoffers dan...

Circl, de nieuwe circulaire standaard (blog Wim van der Meer)

Circl, de nieuwe circulaire standaard (blog Wim van der Meer)

<p>Steeds meer is het bedrijfsleven aan het verduurzamen en is zij de motor achter verduurzaming van de economie. Tegelijkertijd is de politiek...

Hoe circulair is de Parade? (Blog Wim van der Meer)

Hoe circulair is de Parade? (Blog Wim van der Meer)

<p>Een aantal zaken zijn onlosmakelijk aan de zomer verbonden. De Tour de France, festivals, drukte op Schiphol en zwarte zaterdagen. De Parade is...

Wasted food never tasted so good (blog Wim van der Meer)

Wasted food never tasted so good (blog Wim van der Meer)

<p>Elke dag opnieuw wordt ongeveer 30% van het beschikbare voedsel verspild. Hoewel het merendeel in de thuissituatie wordt verspild, zijn ook retail...

Best value procurement van catering: zo doet Nyenrode dat

Nyenrode heeft Best Value Procurement gebruikt om in 2013 de cateringdienstverlening aan te besteden. Door de klant in dat proces te betrekken is een...

Contractmanagement catering: 10 aandachtspunten

Contractmanagement catering: 10 aandachtspunten

Gezonde voeding, vitaliteit van medewerkers, multifunctioneel gebruik van het bedrijfsrestaurant, KPI's en duurzaamheid. Iemand die zich bezighoudt...

Aanbesteden catering: zin en onzin van een 'tasting'

Aanbesteden catering: zin en onzin van een 'tasting'

<p>Als je catering gaat aanbesteden, wat is dan de zin/onzin van het organiseren van een 'tasting'? Deze en andere vragen staan centraal tijdens de...

Aanbesteden catering: 7 tips voor gebruik BVP

Aanbesteden catering: 7 tips voor gebruik BVP

Wat zijn belangrijke tips voor organisaties die in het kader van een aanbesteding catering gebruik willen maken van BVP? In het artikel 'Best Value...