Facto
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Werkplek
  • Hospitality
  • Duurzaam
  • Smart FM
  • Catering
  • Schoonmaakbedrijven
    • Ondernemen
    • Hygiene
    • Innovatie
    • Hospitality
    • Branche
    • Machines
    • Duurzaam
    • Middelen & materialen
    • Specialisme
    • Sponsored Content
    • Magazines
  • Huisvesting
  • Facto Congres 2025

The Colour Kitchen

  • Blog18 dec. 18

    Zo laat je medewerkers de toegevoegde waarde van catering ervaren (blog Michiel van Noort)

    Het einde van het jaar nadert. De brieven van leveranciers over de indexering van de tarieven voor de dienstverlening zijn verstuurd. Hoewel deze indexaties veelal slechts gevoeld wordt in de portemonnee van de opdrachtgever, zorgt de indexatie van de cateraar ook voor pijn in de portemonnee van de werknemer.  Samen met de verhoging van de BTW met 3% wordt de dagelijkse bedrijfslunch vanaf 1 januari 2019 merkbaar duurder.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Klantenservice
  • Over Facto
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Direct naar

  • Nieuws
  • Facto Magazine
  • Digimagazine
  • Boeken
  • Facto Academy
  • Partner of choice

Vakkennis

  • Management en organisatie
  • Werkplek
  • Duurzaamheid
  • Hospitality

  • Smart buildings
  • Young Facility
  • Catering
  • Schoonmaak

Ook interessant

  • Schoonmaakbedrijven
  • Arbo Online
  • Hybride werken
  • instagram
  • facebook
  • Facto LinkedIn

Facto is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen