Alles over Vegetarisch

Directeur Facilities Radboud Universiteit: 'We serveren de Refterburger, maar vertellen niet dat die veganistisch is'

Directeur Facilities Radboud Universiteit: 'We serveren de...

'Als mensen vragen wat de ingrediënten zijn, dan geven we die informatie. Maar aan de voorkant bieden we bijvoorbeeld de Refterburger aan, zonder te...

Trends in catering 2022: "Plantaardig wordt het nieuwe normaal"

Trends in catering 2022: "Plantaardig wordt het nieuwe normaal"

Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met die vraag belden we naar Smaackmakers. Volgens...

Vegan maakt overstap van niche naar mainstream

Vegan maakt overstap van niche naar mainstream

Vegan op het menu is steeds normaler. Dit jaar maakt plantaardig echt de overstap van niche naar mainstream. "De belangrijkste trend is het...

Vegan vis straks ook in bedrijfsrestaurant? Aanbod neemt toe

Vegan vis straks ook in bedrijfsrestaurant? Aanbod neemt toe

Niet alleen plantaardige varianten op vlees zijn in opkomst, het aanbod aan vegan vis neemt ook toe. Wordt een broodje plantaardige zalm of een verse...

"Vegan is niet meer 'geitenwollensokken' maar hip"

"Vegan is niet meer 'geitenwollensokken' maar hip"

'De norm is echt aan het veranderen is. Vegan wordt steeds normaler.' Dat zegt foodexpert Natacha Kooiman in een interview met Facto over trends in...

'Als de smaken kloppen en het ziet er prachtig uit, is vleesloos geen enkel punt'

'Als de smaken kloppen en het ziet er prachtig uit, is vleesloos geen...

In de Faculty Club van de TU Delft worden uitsluitend vegetarische gerechten geserveerd. Dat uitsluitend vegetarisch wordt gekookt wordt nergens...

Sfeervol en vleesloos lunchen en dineren in de 'huiskamer' van TU Delft

Sfeervol en vleesloos lunchen en dineren in de 'huiskamer' van TU...

Sinds 1 september vorig jaar heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de catering-stam: de Faculty Club. Bestuurders, directieleden, hoogleraren,...

Sprinkhaan op het bord in bedrijfsrestaurant?

Sprinkhaan op het bord in bedrijfsrestaurant?

Worden gerechten waarin sprinkhanen zijn verwerkt straks gangbaar in het bedrijfsrestaurant? Het zou zou maar kunnen, zeker nu de Europese Unie groen...