Directeur Facilities Radboud Universiteit: 'We serveren de...
'Als mensen vragen wat de ingrediënten zijn, dan geven we die informatie. Maar aan de voorkant bieden we bijvoorbeeld de Refterburger aan, zonder te...
'Als mensen vragen wat de ingrediënten zijn, dan geven we die informatie. Maar aan de voorkant bieden we bijvoorbeeld de Refterburger aan, zonder te...
Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met die vraag belden we naar Smaackmakers. Volgens...
Vegan op het menu is steeds normaler. Dit jaar maakt plantaardig echt de overstap van niche naar mainstream. "De belangrijkste trend is het...
Niet alleen plantaardige varianten op vlees zijn in opkomst, het aanbod aan vegan vis neemt ook toe. Wordt een broodje plantaardige zalm of een verse...
'De norm is echt aan het veranderen is. Vegan wordt steeds normaler.' Dat zegt foodexpert Natacha Kooiman in een interview met Facto over trends in...
In de Faculty Club van de TU Delft worden uitsluitend vegetarische gerechten geserveerd. Dat uitsluitend vegetarisch wordt gekookt wordt nergens...
Sinds 1 september vorig jaar heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de catering-stam: de Faculty Club. Bestuurders, directieleden, hoogleraren,...
Worden gerechten waarin sprinkhanen zijn verwerkt straks gangbaar in het bedrijfsrestaurant? Het zou zou maar kunnen, zeker nu de Europese Unie groen...