Norm voor gezond aanbod eten en drinken in ziekenhuizen
Het programma 'Goede Zorg Proef Je' heeft minimale eisen geformuleerd, waar een gezond en duurzaam voedingsaanbod aan moet voldoen. Ziekenhuizen...
Het programma 'Goede Zorg Proef Je' heeft minimale eisen geformuleerd, waar een gezond en duurzaam voedingsaanbod aan moet voldoen. Ziekenhuizen...
Matthijs van Schaik is in de afgelopen jaren de motor geweest in de ontwikkeling en doorontwikkeling van grote leisure locaties. Daarbij was hij de...
Restaurant Kashba wordt het volledig vernieuwde La Place restaurant in de Efteling. Exploitant Vermaat en de Efteling hullen het pand, waar voorheen...
Zijn gasten bereid 20 cent meer te betalen voor een croissant in het bedrijfsrestaurant als dat beter is voor onze aarde? Dat was in een notendop de...
Vermaat wil in haar 400 restaurants geen vis meer serveren die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt overbevist.
B. Amsterdam heeft op 1 mei samen met Vermaat een nieuw flexwerkconcept geopend genaamd Bridges by B. Dit is het eerste pay-per-minute...
Vermaat neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscateringdisrupter Program, dat is ontwikkeld door enbiun. Vermaat wordt zo de drijvende kracht achter...
Jumbo en cateringbedrijf Vermaat gaan een strategische samenwerking aan voor de exploitatie van 44 La Place-restaurants.
Het einde van het jaar nadert. De brieven van leveranciers over de indexering van de tarieven voor de dienstverlening zijn verstuurd. Hoewel deze...
Na een verbouwing van ruim een jaar is de vernieuwde Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) aan het Oosterdok af. Het horecaconcept in restaurant Babel...