Verdieping

Aanbesteding eten en drinken 45 rijkskantoren: waarom 350 waterpunten?

Aanbesteding eten en drinken 45 rijkskantoren: waarom 350 waterpunten?

De komende maanden wordt in de rijkskantoren die door het CFD worden gefaciliteerd de huidige 1.000 koffiemachines vervangen door zo'n 650 moderne en...

Implementatieadviseur Iris de Bruin en Gunther Buxtorff, opdrachtgever en Productmanager Ontmoeten en Voeden, beide van het CFD.

Aanbesteding eten en drinken 45 overheidsorganisaties: 'Gebruiker...

Per 1 september zijn bij het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening, de facilitaire dienstverlener voor 45 overheidsorganisaties waaronder de...

Grand Café De Iris, Radboud Universiteit

Catering in onderwijsgebouwen: 5 duurzame initiatieven op...

Nederlandse universiteiten nemen steeds meer initiatieven om een duurzame eetcultuur te creëren voor hun studenten en medewerkers. Van plantaardige...

Dit zijn de 5 best gelezen catering-artikelen van het afgelopen half jaar

Dit zijn de 5 best gelezen catering-artikelen van het afgelopen half...

Het was een interessant eerste half jaar van 2024 voor het thema catering. Zo werd er een akkoord bereikt over een nieuw cao contractcatering en...

Biohacking, kweekvlees en experience: dit zijn de 3 trends in 2024

Biohacking, kweekvlees en experience: dit zijn de 3 trends in 2024

Biohacking, maximale experience, regeneratieve producten en biotech. Deze trends gaan een belangrijke rol spelen bij een innovatieve en duurzame...

Is AI al beter dan mensen bij beoordeling offertes warme drankenautomaten?

Is AI al beter dan mensen bij beoordeling offertes warme...

Voor het beoordelen van korte offertes in het kader van een inkoop/aanbestedingstraject is een Large Language Model (LLM) als ChatGPT al bruikbaar...

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...

Projectmanager eten & drinken Guido Meijer (links) en Jasper Bok, teamleider contractmanagement bij de afdeling Facility Services van de Hogeschool van Amsterdam/Universiteit van Amsterdam.

Foodcourt-concept HvA/UvA: trendy, creatief, lokaal en vernieuwend

Sinds 2017 werkt de HvA/UvA op grotere campussen met een Foodcourt-concept. Doel: studenten en medewerkers dagelijks voorzien van smakelijk eten en...

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda): 'Het gros is niet gewend quinoa te eten'

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda):...

Een kroket gezonder dan een broodje gezond? Sommige doctoren vinden van wel, diëtisten betwijfelen dat. Arthur Kolks, Servicemanager Hospitality bij...

Hutten gaat samenwerking aan met DPG Media 

Hutten gaat samenwerking aan met DPG Media

Hutten kondigt aan dat ze een partnerschap zijn aangegaan met DPG Media. Dit blijkt uit een bericht op hun website. Vanaf halverwege maart verzorgt...