Abonneren
werkplek
hospitality
duurzaam
Smart FM
schoonmaak
catering
m&o
young fm
1,5m kantoor
Nieuwsbrieven
Digitaal magazine
Facto Academy
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Facto Academy
  • Vacatures
    • werkplek
    • hospitality
    • duurzaam
    • Smart FM
    • schoonmaak
    • catering
    • Meer thema's...
      • m&o
      • young fm
      • 1,5m kantoor

    Verdieping

    ArtikelCatering

    50 procent minder voedselverspilling eind 2022 in restaurants Ikea

    Ikea Nederland wil eind 2022 de voedselverspilling in de restaurants met 50 procent verminderd hebben. Dat zegt Marcel van Geijn, country foodmanager...
    50 procent minder voedselverspilling eind 2022 in restaurants Ikea
    ArtikelCatering

    Dit is waarom Pieter van Foreest 2 leveranciers voor 'eten en...

    Zorginstelling Pieter van Foreest (intramurale zorg op 20 locaties in de regio Delft en omstreken) heeft na een aanbesteding eten en drinken gekozen...
    Dit is waarom Pieter van Foreest 2 leveranciers voor 'eten en...
    ArtikelCatering

    Zorgorganisatie Pieter van Foreest: “Wij willen koken zoals je thuis...

    Zo thuis als mogelijk. Dat is hoe zorgorganisatie Pieter van Foreest haar diensten insteekt. Dat geldt niet alleen voor zorg en behandeling, maar ook...
    Zorgorganisatie Pieter van Foreest: “Wij willen koken zoals je thuis...
    ArtikelCatering

    New Fork lanceert 'smart catering' voor zakelijke lunch

    De Rotterdamse bedrijfscateraar New Fork experimenteert met een nieuwe zakelijke en flexibele cateringpropositie: smart catering.
    New Fork lanceert 'smart catering' voor zakelijke lunch
    ArtikelCatering

    Hoe de horeca met het interieur gasten verleidt...en wat FM daarvan...

    Sfeer, verlichting, zitplekken, vormgebruik, stoelen, services. Wat doet de horeca om gasten het naar de zin te maken en te verleiden om meer te...
    Hoe de horeca met het interieur gasten verleidt...en wat FM daarvan...
    ArtikelCatering

    "Vegan is niet meer ‘geitenwollensokken’ maar hip"

    'De norm is echt aan het veranderen is. Vegan wordt steeds normaler.' Dat zegt foodexpert Natacha Kooiman in een interview met Facto over trends in...
    "Vegan is niet meer ‘geitenwollensokken’ maar hip"
    ArtikelCatering

    Circulaire catering: sinaasappelschil wordt grondstof

    “Wij redden sinaasappelschillen van de vernietiging en brengen ze terug de voedselketen in voor een tweede rondje. De sinaasappelschil is een...
    Circulaire catering: sinaasappelschil wordt grondstof
    ArtikelCatering

    Van ouderwetse catering naar horecabeleving: “Het broodje kaas komt...

    Met de start van het nieuwe jaar kijkt iedereen met een frisse blik naar wat 2022 gaat brengen. Wat betekent dat voor de catering? Tessa...
    Van ouderwetse catering naar horecabeleving: “Het broodje kaas komt...
    ArtikelCatering

    Sfeervol en vleesloos lunchen en dineren in de ‘huiskamer' van TU...

    Sinds 1 september vorig jaar heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de catering-stam: de Faculty Club. Bestuurders, directieleden, hoogleraren,...
    Sfeervol en vleesloos lunchen en dineren in de ‘huiskamer' van TU...
    ArtikelCatering

    Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal”

    Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met die vraag belden we naar Smaackmakers. Volgens...
    Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal”
    Facto is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen