Nieuws

Merijn de Launay, Director F&B bij D&B The Facility Group.

Merijn de Launay: 'Wat voelt als een gok, pakt vaak uit in de juiste...

In de Spotlight-rubriek geven facility professionals hun toekomstvisie op FM, delen ze verschillende ervaringen en geven ze een kijkje in hun...

Beeld: Shutterstock

Het psychologische effect van kleurgebruik op kantoor

Het kleurgebruik in de werkomgeving kan invloed hebben op de productiviteit, stemming en de sfeer. Met het juiste gebruik van kleur en...

Coffeebar in een van de Plaza's op de ASML-campus in Veldhoven (foto ASML)

Plaza's als kloppend hart van ASML's 'Welcome Culture'

Met meer dan 120 nationaliteiten verenigd op de ASML campus in Veldhoven, vormen de kleurrijke Plaza's een kloppend hart voor de 'Welcome Culture' op...

Marcel Boltjes (rechts), Competence Manager Service Design & Hospitality bij ASML Global en Iwan de Kluys, Senior Demand Manager FM voor ASML NL.

Welcome Culture belangrijke pijler van Workplace Experience bij ASML

Bij ASML wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een thuisgevoel als onderdeel van een optimale workplace experience. Marcel Boltjes en zijn...

Living Room Exhale

Nieuw op campus TU Delft: huiskamer 'Exhale'

Op 19 januari opende Exhale, een ruimte voor studenten van de TU Delft om op adem te komen. Hoe draagt deze plek op het campusterrein bij aan...

Gaan we deze 19 interieurtrends terugzien in het bedrijfsrestaurant?

Gaan we deze 19 interieurtrends terugzien in het bedrijfsrestaurant?

De afgelopen jaren is de hospitalitysector meer divers, verfijnd en interessanter geworden. Succesvolle horecaconcepten worden regelmatig ook...

Hoe ons brein beslist over gastvrijheid

Hoe ons brein beslist over gastvrijheid

Met gastvrijheid kun je als bedrijf echt verschil maken. Het maakt dat mensen zich gehoord en gezien voelen. Neurowetenschapper Prof. Dr. Margriet...

Zitgebied van één van de outlets van het Amphia in het Atrium

Gastvrouwen worden steeds meer voedingsadviseur

Gastvrouwen krijgen steeds meer de rol van adviseur bij het aanbieden van maaltijden aan patiënten. Dat is de wens van Arthur Kolks, Servicemanager...

Margriet Sitskoorn en Antoine Defesche.

Neurowetenschapper Margriet Sitskoorn: 'Gastvrijheid gaat verder dan...

Met gastvrijheid kun je als bedrijf echt verschil maken. Het maakt dat mensen zich gehoord en gezien voelen. Neurowetenschapper Prof. Dr. Margriet...

Vlnr: Henk Schouten (Hospitality Group), Reoewein Niesten (Conceptional), Anna J. Casemier (Contrast), Tom Rietveld (Contrast) en Roy van der Vleuten (Vijverborgh)

Samenwerking in food voor vier hospitality bedrijven

Conceptional, Contrast, Hospitality Group en Vijverborgh hebben een convenant gesloten waarin zij duurzame oplossingen in de foodbranche aanjagen....