
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Ondanks de tegenvallende temperaturen tijdens deze lente verwachten we weer een recordhitte in de zomer. Hoe zorg je voor verkoeling op de werkvloer?
Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Studenten, medewerkers en bezoekers van de campus kunnen vanaf dan...
Lunchen op kantoor. Volgens het recente artikel op Nu.nl geeft de gemiddelde kantoorgebruiker minder uit aan de lunch. En moet de werkgever bijpassen...
De brancheverenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel is om op 1 januari 2024 een federatie te hebben...
Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht...
Sinds eind januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers veilig glutenvrije voeding eten in het Radboudumc. In de corner zijn naast koude en...
Restaurant Kashba wordt het volledig vernieuwde La Place restaurant in de Efteling. Exploitant Vermaat en de Efteling hullen het pand, waar voorheen...
Het bedrijfsrestaurant van het Radboudumc is sinds januari plasticvrij. Daarmee neemt het ziekenhuis afscheid van zoveel mogelijk plastic, zoals...
Wat mogen werknemers in 2023 verwachten van hun bedrijfsrestaurant? Om te zien wat er mogelijk is en wat de trends zijn, sprak Facto organisaties die...