Nieuws

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...

Projectmanager eten & drinken Guido Meijer (links) en Jasper Bok, teamleider contractmanagement bij de afdeling Facility Services van de Hogeschool van Amsterdam/Universiteit van Amsterdam.

Foodcourt-concept HvA/UvA: trendy, creatief, lokaal en vernieuwend

Sinds 2017 werkt de HvA/UvA op grotere campussen met een Foodcourt-concept. Doel: studenten en medewerkers dagelijks voorzien van smakelijk eten en...

Vitam verlaagt prijs plantaardige maaltijden Erasmus Universiteit van € 5,25 naar € 3,95

Vitam verlaagt prijs plantaardige maaltijden Erasmus Universiteit van...

Cateraar Vitam, sinds 2014 cateraar van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft de prijzen van plantaardige warme maaltijden op de universiteit...

Jonas Gøttler, tweede van rechts, met zijn compagnons

Hoe een schoolproject leidde tot innovatief cateringplatform

Digitalisering staat vaak bovenaan de agenda bij organisaties, maar de catering loopt in dat opzicht nog achter, ondervond de Deen Jonas Gøttler. Het...

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...

Anna Casemier en Marielle Hintzen.

Bedrijfshoreca: Contrast Facility + Hospitality in gesprek met...

De veranderende werkomgeving maakt dat de bedrijfshoreca te maken krijgt met andere wensen, verwachtingen en voorkeuren van zijn gebruikers of...

Ondertekening overeenkomst Hutten en TenneT door Mario Suykerbuyk (l) en Bob Hutten (r) Beeld: Hutten

Samenwerking Hutten en TenneT

Vanaf februari gaat Hutten de bedrijfscatering verzorgen voor TenneT. Zij worden de nieuwe cateraar op de regiokantoren Gouda, Weert en Hoogeveen en...

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda): 'Het gros is niet gewend quinoa te eten'

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda):...

Een kroket gezonder dan een broodje gezond? Sommige doctoren vinden van wel, diëtisten betwijfelen dat. Arthur Kolks, Servicemanager Hospitality bij...