Nieuws

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Dit zijn de best gelezen artikelen in maart 2024

Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio verkopen we bijna niet meer'

UvA-catering zet in op plantaardige voeding: 'Rosbief en carpaccio...

Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...

Vegan taco's met jackfruit als vleesvervanger

Top 5 artikelen over plantaardig in het bedrijfsrestaurant

In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...

Markies Catering verandert naam naar Appèl

Markies Catering verandert naam naar Appèl

Vanaf 21 februari is onderwijscateraar Markies Catering, samen met zijn zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gebundeld onder één...

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...