Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart
Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....
Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....
De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...
Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...
Het was een interessante maand voor FM. Zo verscheen er een artikel over het doorbreken van de 'di-do'-drukte op kantoor, belichten we de...
Veganistische en vegetarische voeding is steeds meer in trek. Universiteiten en hogescholen proberen het aantrekkelijker te maken om het vlees in te...
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
Vanaf 21 februari is onderwijscateraar Markies Catering, samen met zijn zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gebundeld onder één...
De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...
In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...
In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...