Aanmelden Winning Workplace Award 2021 mogelijk tot 1 juni a.s.

Aanmelden Winning Workplace Award 2021 mogelijk tot 1 juni a.s.

JLL en Facto organiseren dit jaar wederom de Winning Workplace Award met als thema 'De hybride werkomgeving'. Inschrijven kan nog een week, de deadline is dinsdag 1 juni.

De JLL Winning Workplace Award is een prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving. Deze award wordt iedere twee jaar uitgereikt, met dit jaar het vijfde jubileum.

Stuur nu jouw organisatie in voor de Winning Workplace Award - deadline: 1 juni 2021

Stuur jouw organisatie en visie op hybride werken in via dit korte formulier. Met de beste inzendingen wordt binnenkort contact opgenomen. Er worden dan een aantal aanvullende vragen gesteld om een beter beeld te krijgen over de visie en strategie op de hybride werkomgeving.

Hybride werkomgeving actueler dan ooit

Veel organisaties heroverwegen momenteel hun werkplekstrategie, waardoor het gesprek over de hybride werkomgeving actueler is dan ooit. We weten al dat werknemers de voorkeur geven aan een combinatie van op kantoor en thuis werken, maar hoe gaat de werkgever hier in de praktijk mee om? Kantoorgebruikers gaan sinds COVID-19 nog innovatiever en ruimdenkender om met hun werkplekconcepten, waarbij de belevenis van de werknemer centraal staat.

Daarom organiseert JLL dit jaar een speciale editie van de Winning Workplace Award, waarbij de prijs zal worden uitgereikt aan de organisatie met het beste plan voor de werkomgeving van de toekomst.

Beoordelingscriteria Winning Workplace Award

De aanmeldingen worden beoordeeld op basis van een aantal criteria, waarna de jury drie finalisten selecteert waarop gestemd kan worden. De hoofdcriteria waarop de aanmeldingen worden beoordeeld zijn:

  1. Een heldere visie op hybride werken voor de organisatie.
  2. Logisch uitgevoerde stappen om tot deze visie te komen.
  3. Een duidelijke strategie om hybride werken te implementeren in de organisatie.
  4. Onderbouwde benodigde aanpassingen voor de fysieke werkomgeving* om hybride werken optimaal te faciliteren (indien van toepassing)

*De strategie en plannen voor de hybride werkomgeving worden beoordeeld. Aanpassingen in de werkomgeving om hybride werken optimaal te faciliteren hoeven nog niet (volledig) geïmplementeerd te zijn.

Het aantal publieksstemmen zal uiteindelijk, tezamen met het oordeel van de jury, bepalend zijn voor het uitroepen van de winnaar.

Bekendmaking winnaar op Facto Congres op 23 september a.s.

De winnaar van de Winning Workplace Award wordt bekend gemaakt tijdens het Facto Congres op donderdag 23 september 2021 in Nieuwegein.

Jury

De jury van de Winning Workplace Award 2021 is als volgt samengesteld:

  • Richard Helmus (VGZ, Manager Facility & Real Estate), voorzitter en winnaar vorige WWA-editie;
  • Martine Atzema (Prorail, Manager Human Facility Management);
  • Leanne Knight (Deloitte, director);
  • Hans Rietveld (Ahold Delhaize, Director Workplace Management / Facility Services);
  • Sander van Lier (PVH, Manager Projects & Workplace Management).

Aanmelden en meer informatie

Klik hier voor meer informatieen aanmelden of klik hieronder op de rode balk.