Drie nieuwe bestuursleden bij OSB, Westenbrink blijft aan tot na cao-onderhandelingen

Drie nieuwe bestuursleden bij OSB, Westenbrink blijft aan tot na cao-onderhandelingen

Brancheorganisatie OSB heeft drie nieuwe bestuursleden aangesteld. Daarnaast is de periode van penningmeester Gerrie Westenbrink (die uit het schoonmaakbedrijf Fonville is gestapt) verlengd tot na de schoonmaak cao-onderhandelingen van 2021.Volg Service Management op LinkedIn:

“Hij is goed in onderhandelen”, stelde voorzitter Piet Adema tijdens de algemene ledenvergadering van OSB die dit keer online via een webinar plaatsvond. “Hij gaat zich mede namens het mkb en met kennis van zaken over de schoonmaakbranche inzetten tijdens de cao-onderhandelingen.”


Lees ook: OSB: “Ook al komt de deadline voor de TOGS er aan, we blijven ermee bezig”


Laméris vervangt Van der Meulen

OSB bedankte drie aftredende bestuursleden via een filmpje en met bloemen voor hun werkzaamheden voor de branchevereniging. Albert van der Meulen vertrok als algemeen directeur van Gom en werd per 1 april aangesteld als vice-CEO bij de Facilicom Group. Hij was tijdens de afgelopen cao-onderhandelingen hoofdonderhandelaar namens de werkgeversvereniging. Met zijn aanstelling als vice-CEO nam hij ook afscheid van het bestuur van OSB. Olivier Laméris werd met ingang van 1 april de nieuwe algemeen directeur van Gom en trad ook toe tot het OSB-bestuur.

De video van OSB van afscheid en benoeming bestuursleden

Nieuwe bestuursleden draaien al een tijdje mee

Ron Fennema is verantwoordelijk geworden voor de schoonmaakactiviteiten van Vebego, waar schoonmaakbedrijf Hago onder valt. Met die verantwoordelijkheid neemt hij ook de plaats over van Michel Möller in het bestuur van OSB. Als laatste bestuurslid werd Edu Peek, algemeen directeur voor ISS Facility Services in Nederland, voorgesteld. Adema tot slot: “De nieuwe bestuursleden draaiden al een tijdje mee. Vanwege de coronacrisis hebben we de wisseling van de wacht al vroegtijdig doorgevoerd.” Nu zijn ze tijdens de ALV van OSB dus ook officieel benoemd.

Lees ook