Jacqueline van Beek nieuwe Managing Director van Compass Group

Jacqueline van Beek nieuwe Managing Director van Compass Group

Jacqueline van Beek is door facilitair dienstverlener Compass Group Nederland, moederbedrijf van onder meer Eurest en Eurest Services, benoemt tot nieuwe Managing Director Nederland.

Het Benelux cluster van het moederbedrijf wordt opgeheven, waardoor Compass Group Nederland zal vallen onder het Nordics cluster, samen met Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Van Beek was als Operationeel Directeur al betrokken bij deze grote organisatorische verandering. Als operationeel directeur was ze verantwoordelijk voor het stimuleren van groei en het behoudt van klanten. Van die taak heeft ze zich uitstekend gekweten, zowel tijdens de reorganisatie als tijdens de coronapandemie.

Uitgebreide ervaring

Kathinka Friis-Møller, Compass Group's Regional Managing Director voor Europa en het Midden-Oosten, reageert: "Jacqueline brengt uitgebreide ervaring mee naar Compass Group Nederland en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de groei in Nederland zal versnellen en tegelijkertijd de zorgzame, winnende cultuur zal ontwikkelen die zo'n belangrijk ingrediënt is voor ons voortdurende succes.”

Veel mogelijkheden

Van Beek zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: "In Nederland hebben we een sterk bedrijf met een culinair aanbod van wereldklasse, een klantreis op maat die een geweldige plek om te werken mogelijk maakt en een gerichte wens om de industrie te leiden op het gebied van zowel digitale innovatie als de duurzaamheidsagenda. Ik ben erg enthousiast om Nederland met ons team naar de toekomst te leiden en zie veel mogelijkheden om onze proposities verder te ontwikkelen en het allerbeste te leveren voor onze klanten, consumenten, onze mensen en de planeet."