Doe mee aan het jaarlijks marktonderzoek

Doe mee aan het jaarlijks marktonderzoek

Welke schoonmaakbedrijven zijn het afgelopen jaar gegroeid, wie moesten inkrimpen en wat zijn de verwachtingen voor 2023? Allemaal vragen die aan bod komen in het jaarlijks marktonderzoek van Service Management. Doe ook mee aan dit onderzoek en vul (link: https://vakmedianet.survalyzer.eu/hxifzcdolv?l=nl text: de vragenlijst target: _blank) in.

Service Management voert ieder jaar het marktonderzoek uit, onder meer bekend van het geliefde omzetoverzicht.

Omzet van schoonmaakbedrijven

Het jaarlijks marktonderzoek heeft twee doelen. Allereerst willen wij de omzet van schoonmaakbedrijven over het afgelopen jaar inzichtelijk maken. Hierin maken we ook de vergelijking naar eerdere jaren: zijn de schoonmaakbedrijven gegroeid of moesten ze genoegen nemen met minder?
Daarnaast zijn we benieuwd naar de verwachtingen voor 2023. Verwachten schoonmaakondernemers te groeien op het gebied van omzet en personeelsbestand? Of zijn de vooruitzichten minder positief?

Jouw hulp nodig

Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Deel via deze vragenlijst de gegevens van jouw schoonmaakbedrijf, zodat we die kunnen meenemen in de analyse. Hoe meer bedrijven meedoen aan het onderzoek, hoe completer het overzicht.
Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig met jouw cijfers om. De redactie van Service Management wordt bijgestaan door de Research Director van VMN Media en door financiële experts van Corporate Finance International (CFI).

KLIK HIER OM NAAR DE VRAGENLIJST TE GAAN >>

En lees hier het marktonderzoek van afgelopen jaar. >>