Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is begin januari 2023 benoemd tot Directeur Start-Ups bij Total Care B.V. Deze bestaat uit de afzonderlijke bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak en gemaksdiensten). Het gaat om een compleet nieuwe functie.

De nieuwe functie is gecreëerd om de vernieuwende diensten met meer tijd en aandacht te laten groeien, verder door te ontwikkelen én om nieuwe combinaties toe te voegen. Ook de activiteiten vanuit CSU in Beyond Eyes en van het in 2022 gelanceerde Zizo vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Nicolien Peters.

Nieuwe markten aanboren

"Met de komst van Nicolien zetten we als eerste in onze branches een volgende stap met een directeur Start-Ups om onze ambities kracht bij te zetten", aldus Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur. "Deze keuze past bij wie we zijn en willen zijn: een creator met ondernemersgeest en koplopersambitie. We boren nieuwe markten aan en introduceren nieuwe en slimmere dienstverlening. Klanten willen we bedienen met frisse concepten en innovatieve diensten die we ontwikkelen in bestaande en nieuwe markten.

Samen experimenteren

Ficheroux vervolgt: "We doen dit het liefst met anderen die onze nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht delen. Innoveren is samen experimenteren. Dus staan we open voor slimme co-creaties en jagen we deze aan." De expertise en ervaring van Peters worden ingezet bij het verder bouwen aan samenwerking met partners in bestaande en nieuwe start-up activiteiten.

Ervaring in facilitaire branche

Nicolien Peters heeft een brede achtergrond door operationele en commerciële directiefuncties, binnen en buiten de facilitaire branche en leidde als zelfstandig ondernemer een aantal jaren haar eigen HR-bedrijf. De laatste vier jaar was ze Business Unit Directeur bij Embrace Hospitality Services, onderdeel van Facilicom Group.