Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is begin januari 2023 benoemd tot Directeur Start-Ups bij Total Care B.V. Deze bestaat uit de afzonderlijke bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak en gemaksdiensten). Het gaat om een compleet nieuwe functie.

De nieuwe functie is gecreëerd om de vernieuwende diensten met meer tijd en aandacht te laten groeien, verder door te ontwikkelen én om nieuwe combinaties toe te voegen. Ook de activiteiten vanuit CSU in Beyond Eyes en van het in 2022 gelanceerde Zizo vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Nicolien Peters.

Nieuwe markten aanboren

"Met de komst van Nicolien zetten we als eerste in onze branches een volgende stap met een directeur Start-Ups om onze ambities kracht bij te zetten", aldus Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur. "Deze keuze past bij wie we zijn en willen zijn: een creator met ondernemersgeest en koplopersambitie. We boren nieuwe markten aan en introduceren nieuwe en slimmere dienstverlening. Klanten willen we bedienen met frisse concepten en innovatieve diensten die we ontwikkelen in bestaande en nieuwe markten.

Samen experimenteren

Ficheroux vervolgt: "We doen dit het liefst met anderen die onze nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht delen. Innoveren is samen experimenteren. Dus staan we open voor slimme co-creaties en jagen we deze aan." De expertise en ervaring van Peters worden ingezet bij het verder bouwen aan samenwerking met partners in bestaande en nieuwe start-up activiteiten.

Ervaring in facilitaire branche

Nicolien Peters heeft een brede achtergrond door operationele en commerciële directiefuncties, binnen en buiten de facilitaire branche en leidde als zelfstandig ondernemer een aantal jaren haar eigen HR-bedrijf. De laatste vier jaar was ze Business Unit Directeur bij Embrace Hospitality Services, onderdeel van Facilicom Group.

CSU opnieuw nummer 1 schoonmaak in MT500

CSU opnieuw nummer 1 schoonmaak in MT500

CSU is volgens MT/Sprout opnieuw de beste schoonmaakpartner van Nederland. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Management Team (MT500), een lijst van 500 Nederlandse bedrijven met de beste reputatie in het bedrijfsleven.

John van Hoof: "Als leider moet je doorpakken en je kwetsbaar durven opstellen"

John van Hoof: "Als leider moet je doorpakken en je kwetsbaar durven opstellen"

"Wie of wat heeft mij het meest gevormd als leider? En wat te doen als jouw koers als leider botst met die van anderen… Deze en meer vragen beantwoordde ik voor Ebbinge in een interview waarin ze leiders van vandaag en morgen vragen stellen die er echt toe doen", aldus John van Hoof, voorzitter van de raad van bestuur van Total Care, de holding van schoonmaakbedrijf CSU en thuiszorgorganisatie Tzorg.

Schoonmaakbedrijven en praktijkonderwijs bundelen krachten

Schoonmaakbedrijven en praktijkonderwijs bundelen krachten

Schoonmaakbedrijven Gom, Vebego Cleaning Services en CSU, brancheorganisatie Schoonmakend Nederland en de scholen van Stichting BOOR, Yulius Onderwijs en Horizon hebben op dinsdag 25 juni de samenwerkingsovereenkomst Facilidoor voor PROVSO ondertekend. De samenwerking is uniek. Nooit eerder sloegen werkgevers uit de schoonmaakbranche op deze manier de handen ineen om leerlingen van het praktijkonderwijs (pro) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) de stap van school naar werk te laten zetten.

Visie CSU: "Een wereld die nóg schoner, socialer en groener is, is wat we voor ogen hebben"

Visie CSU: "Een wereld die nóg schoner, socialer en groener is, is wat we voor ogen hebben"

Uit de cijfers van het marktonderzoek van Service Management maken we op dat, ondanks de grote personeelstekorten, de historisch hoge inflatie en de voortdurende kostenstijgingen, de schoonmaaksector groei weet vast te houden. Maar hoe kijken de schoonmaakbedrijven op het jaar terug en zien zij de komende jaren? Om daar een beeld van te krijgen, legde Service Management de bestuurders van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland een aantal vragen voor. Want waar uitdagingen zitten, ziet de branche bij uitstek kansen om verder te groeien. Vandaag deelt John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur bij CSU, zijn visie.