Nieuwe speler PeeWipe brengt toiletpapierdispenser voor urinoirs op de markt

Nieuwe speler PeeWipe brengt toiletpapierdispenser voor urinoirs op de markt

Hygiëne-innovator PeeWipe introduceert deze week haar nieuwe PeeWipe Dispenser. Bedoeld om de hygiëne bij openbare herentoiletten naar een hoger plan te tillen en de algehele toiletervaring zo te verbeteren.

Want, zo betoogt oprichter van het bedrijf Steffen Morisson, de hygiëne op openbare mannentoiletten laat nogal eens wat te wensen over. Als frequent gebruiker van openbare toiletten heeft hij dit aan den eigen lijve ondervonden. De oprichter van PeeWipe is namelijk ook zanger. Met zijn soulvolle muziek komt hij op veel plekken, van hotels en theaters tot het North Sea Jazz Festival. Tijdens deze reizen kwam hij op het idee van PeeWipe.

Dispenser voor urinoirs

Waar hebben we het nu precies over? De PeeWipe Dispenser is een gebruiksvriendelijke toiletpapierhouder die helpt bij de dosering van toiletpapier. Het product bestaat uit een duurzame unit waarin zestig losse vellen toiletpapier zitten. De gebruiker kan deze er gemakkelijk uit halen, zonder de dispenser of de rest van het papier aan te raken. De dispenser kan worden opgehangen naast vrijwel elk urinoir, doordat hij weinig ruimte inneemt.

Superieure hygiënische toiletbeleving

Morrison is trots op zijn nieuwe product. “Mijn doel is om het leven van mensen te verbeteren door het bieden van een superieure en hygiënische toiletbeleving. Met de PeeWipe Dispenser bieden we de moderne man een schonere toiletervaring. Het is meer dan alleen een product. Het is een visie op een toekomst waarin openbare toiletten niet langer een bron van ongemak zijn, maar juist een symbool van reinheid en comfort. We zijn trots op deze baanbrekende innovatie en ik ben klaar voor een toekomst vol frisse ideeën en verhoogde hygiëne voor iedereen.”


Veel aandacht

Ook al is het bedrijf nog piepjong, Morrison heeft al wel de aandacht getrokken van meerdere grote spelers. Zo bevinden zich onder de afnemers al partijen als The College Hotel, het hoofdkantoor van Hugo Boss in Metzingen, het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger in Amsterdam en Eden Hotel. Volgens Morrinson volgt de PeeWipe dan ook huidige hygiënetrends als klantgerichtheid en gastvrijheid. “Of het nu gaat om chique hotels of toonaangevende kantoorgebouwen, de PeeWipe Dispenser is een onmisbaar element dat elke bezoekerservaring verrijkt. Het straalt zorg voor detail en klantgerichtheid uit, waardoor bedrijven de fijne kneepjes van gastvrijheid kunnen laten zien.”