Appreo en AFAS officieel partners

Appreo en AFAS officieel partners

Appreo, leverancier van plansoftware speciaal voor de schoonmaakbranche, en AFAS Software zijn sinds deze week officieel partners.

De afgelopen jaren zijn een aantal aansprekende schoonmaakbedrijven overgestapt naar AFAS Software. Parallel daaraan heeft Appreo binnen de schoonmaakmarkt een stevige opmars gemaakt. Omdat beide partijen sterk complementair zijn, werd al snel de samenwerking gezocht bij schoonmaakorganisaties zoals Fris en Rein, Hommerson Schoonmaakbedrijf en Schoonmaakbedrijf R. Janssen.

Automatisch gecalculeerd en afgehandeld

Met de gezamenlijke oplossing van AFAS Software en Appreo ga je van een moderne planning naar de cao-schoonmaak Verloning en Facturatie in 1 klik. Al het schoonmaakwerk zoals schoonmaakonderhoud, specialistisch, glasbewassing en trappenhuizen staan allemaal in één grafisch overzicht en worden transparant gecommuniceerd. Abonnementen, klussen op regiebasis en vaste projectafspraken worden allen automatisch financieel afgehandeld zodra de activiteiten zijn verricht. Daardoor heb je direct inzicht in je nacalculatie per klant, object of partner.

Contracten, urenregistratie, toeslaguren, verzuim, verlof, verlofsaldo en spaaruren worden allemaal automatisch gecalculeerd conform de cao-schoonmaak op basis van de werkelijke contract- of geplande uren. Volgens de twee gloednieuwe partners kan het gebruik van hun schoonmaaksoftware leiden tot een wekelijks terugkerende tijdsbesparing van één dag per week per rayonleider en zorgt het voor een actueel inzicht in geleverde uren en het bijbehorende rendement. "Rayonleiders kunnen zodoende echt meer tijd bedsteden aan kwaliteitscontrole, klantbezoek en medewerkers", aldus AFAS en Appreo in een persbericht.