CMS Berlin op zoek naar innovatieve schoonmaakoplossingen

CMS Berlin op zoek naar innovatieve schoonmaakoplossingen

De internationale schoonmaakvakbeurs CMS Berlin is op zoek naar innovatieve schoonmaakoplossingen, van duurzame schoonmaakproducten tot AI-systemen voor schoonmaakrobots. Standhouders op de beurs kunnen hun oplossingen vanaf nu inzenden. Het meest innovatieve idee wordt tijdens de beurs beloont met de CMS Purus Innovation Award (PIA).

Van 19 tot 22 september 2023 komen schoonmaakprofessionals van over de hele wereld weer naar Berlijn voor de CMS Berlin, die elke twee jaar plaatsvindt. Standhouders presenteren er hun laatste producten en diensten en er is volop ruimte voor dialoog, presentaties en netwerken, zowel offline als online. Op de eerste avond worden ook de winnaars van de PIA bekendgemaakt.

Categorieën PIA

In elke categorie kiest de jury van de CMS Purus Innovation Award een aantal finalisten die zich presenteren tijdens de beurs. Er zijn zes categorieën: grote schoonmaakmachines, kleine schoonmaakmachines, schoonmaakmaterialen, sanitaire hygiëne, digitale oplossingen en schoonmaakmiddelen. Criteria waarop inzendingen beoordeeld worden zijn onder ander de gebruiksvriendelijkheid en het overall design.

Stuur je schoonmaakoplossing in

Dus ben jij aanwezig op de CMS Berlin en neem jij je meest innovatieve schoonmaakoplossingen mee? Stuur die dan in voor 31 mei via www.cms-berlin.de/en/PIA.