Partner of Choice 2022: De favoriete leveranciers van schoonmaakmachines

Partner of Choice 2022: De favoriete leveranciers van schoonmaakmachines

Ze maken het werk van de schoonmaker lichter, dieptereiniging is een stuk eenvoudiger en urenlang moppen behoort tot het verleden: We hebben over schoonmaakmachines. Van schrobzuigmachines tot stofzuigrobots. Maar bij wie kopen inkopers in de branche deze innovatieve machines het liefst?

Dat is een van de vragen waarover het Partner of Choice-onderzoek van Service Management zich heeft gebogen. Want schoonmaakmachines maken niet alleen het werk lichter, maar het hebben van zo’n apparaat is ook nog eens een mooi visitekaartje. Bijna 200 lezers hebben het onderzoek ingevuld, waarvan 55 procent ook schoonmaakmachines inkoopt.

Top 5 leveranciers schoonmaakmachines

Uit de resultaten is een top 5 leveranciers van schoonmaakmachines gekomen. Zij zijn dé favorieten waar het aankomt op de apparaten. Daarnaast is er de top vijf challengers: bedrijven die we goed in de gaten moeten houden.

Benieuwd naar de favorieten en de challengers? Bekijk dan nu de resultaten >>




Foto: Kärcher

Bedwantsen? Gebruik stoomreinigers en stoomzuigers van Kärcher

Met de toename van internationale reizen is het probleem van bedwantsen wereldwijd gegroeid. Bedwantsen kunnen gemakkelijk van plaats naar plaats worden vervoerd, waardoor hotels, openbaar vervoer en andere plaatsen waar veel mensen samenkomen, kwetsbaar zijn voor besmettingen. In reactie hierop heeft Kärcher hun stoomreinigers en stoomzuigers laten testen door het Franse Instituut voor Onderzoek en Controle van Bedwantsen (INELP). De resultaten: de apparaten verwijderen 100 procent van de bedwantsen in alle groeistadia.

Kärcher komt met nieuwe accu-aangedreven borstelstofzuiger

Kärcher komt met nieuwe accu-aangedreven borstelstofzuiger

Het reinigen van grote tapijten en harde vloeren is een tijdrovende klus. Om daar verbetering in te brengen, lanceert Kärcher haar nieuwe accu-aangedreven CV 60/1 RS Bp Pack Stand-on borstelstofzuiger. Deze machine heeft een prestatievermogen die tot 40 procent meer oppervlakten kan reinigen dan zijn voorganger.

Veenma brengt milieuvriendelijke onkruidbestrijder naar Nederland

Veenma brengt milieuvriendelijke onkruidbestrijder naar Nederland

Veenma uit Dokkum heeft recentelijk het Finse merk Eco Weedkiller geïntroduceerd in Nederland. Deze ecologisch verantwoorde onkruidbestrijders, geproduceerd door EWK Finland Oy sinds 2016, bieden een milieuvriendelijke oplossing voor onkruidbestrijding.

Nexaro NR 1500 voldoet als eerste robotstofzuiger aan nieuwste veiligheidsnorm commerciële schoonmaakrobots

Nexaro NR 1500 voldoet als eerste robotstofzuiger aan nieuwste veiligheidsnorm commerciële schoonmaakrobots

De autonome robotstofzuiger Nexaro NR 1500 is de eerste compacte stofzuigrobot ter wereld die voldoet aan de nieuwste internationale veiligheidsnorm IEC 63327 voor commerciële schoonmaakrobots. De norm is eind vorig jaar aangenomen. De naleving van de veiligheidsnorm en de machinerichtlijn 2006/42/EG werd gecontroleerd en bevestigd door het onafhankelijke testbureau TÜV Süd.